Beste Astropay-Spillsider 2024

Er du på utkikk etter en bettingside som tilbyr raske og sikre transaksjoner? Vel, det finnes heldigvis mange av dem, mye takket være AstroPay, en anerkjent og pålitelig aktør på markedet. Denne betalingstjenesten gjorde sitt inntog i bettingindustrien for noen år siden, og siden den gang velger stadig flere bettingsider å tilby AstroPay. 

AstroPay er i dag tilgjengelig på de aller fleste bettingsider som tilbyr sine tjenester til norske spillere. Til tross for at innskudd med bankkort fortsatt er den mest populære metoden, er det stadig flere som velger å gjøre innskuddene sine med AstroPay. 

 • Lilibet
 • Sportaza
 • PlayZilla
 • 31Bet
 • ShangriLa
 • Nitro Casino
 • Comeon!
 • Rabona
 • Cashalot

Våre beste valg av bettingsider som aksepterer AstroPay i Norge

Dagens marked er oversvømmet av bettingsider, men ikke alle aksepterer AstroPay. Det er heller ikke alle som lever opp til våre høye krav når det gjelder markedsføring og tjenester. Vi har sett nærmere på noen norske bookmakere som håndterer AstroPay. 

Nedenfor finner du en oversikt over disse bookmakerne. Det er viktig å huske at alle disse bettingsidene oppfyller våre krav til ulike kriterier. Noen av de viktigste faktorene vi tar hensyn til, er hvilke insentiver og kampanjer som er tilgjengelige, kundeservicen, hvor raskt innskudd og uttak kan gjøres, og utvalget av sportsgrener og markeder som er tilgjengelige. 

Fordeler og ulemper med AstroPay

AstroPay er en av de mest brukte betalingsmetodene blant nordmenn som ønsker å benytte seg av bettingsider på nettet. Til tross for at metoden er så populær finnes det noen ulemper med metoden som man bør ha i bakhodet når man skal bruke den. Det følger naturligvis også med svært mange fordeler med metoden, og vi har tatt en nærmere titt på disse nedenfor. 

Fordeler: 

 • Svært enkel og rask registreringsprosess

 • Umiddelbare innskudd

 • Trygg og sikker betalingsmetode

 • Ingen gebyrer

Ulemper:

 • Ikke mulig å gjøre uttak til AstroPay

 • Ikke tilgjengelig i en rekke land

 • Ikke tilgjengelig på norsk


Hvordan opprette en konto?

La oss se nærmere på hvordan du går frem for å opprette en AstroPay-konto. Hvis du ønsker en trygg og sikker spillopplevelse, er det ingen tvil om at AstroPay er noe du bør sjekke ut, og du kan heldigvis opprette en konto i løpet av få minutter. Ikke bare det, men du kan også fylle den nye kontoen din svært raskt, slik at du kan prøve lykken på alle dine favoritter innen kort tid. 

Du trenger helt enkelt bare følge disse enkle trinnene for å opprette en konto på AstroPay: 

 • Besøk nettsiden eller last ned mobilappen til AstroPay

 • Fyll inn mobilnummeret ditt og tast inn koden du mottar via SMS

 • Opprett et sikkert passord

 • Det siste du må gjøre er å skrive inn ditt fulle navn og e-postadresse

 • Når det er gjort er kontoen din klar og du kan benytte deg av alle tjenestene som følger med

Som du kan se er det meget enkelt å opprette en konto på AstroPay. Mange betalingstjenester krever mange detaljer ved registrering, noe som kan føre til en lite brukervennlig opplevelse. Der har heldigvis AstroPay gjort en utmerket jobb, og du kan se frem til en smidig og lettvint registreringsprosess. 

Det er imidlertid verdt å merke seg at man må verifisere detaljene sine etter hvert som man benytter seg av betalingstjenesten, men det er noe alle finansielle institusjoner må overholde for å operere i henhold til gjeldende lover. 

Hvilke avgifter må du betale?

En av de største fordelene med AstroPay er at de ikke krever noen gebyrer eller avgifter ved innskudd på bettingsider. Sammenlignet med en rekke andre betalingsmetoder, er det ingen tvil om at spillere foretrekker denne metoden nettopp på grunn av at det ikke kreves noen avgifter. 

Andre betalingsmetoder, som Visa, krever ofte en avgift på rundt 1 %, noe som kanskje høres lavt ut, men i lengden kan det vise seg å bli ganske dyrt. Av den grunn har mange spillere valgt å bytte fra innskudd med tradisjonelle bankkort til å gjøre innskudd med e-lommebøker og forhåndsbetalte kort, som AstroPay. 

E-lommebøker har ofte en tendens til å kreve større avgifter enn bankkort, men det er ikke noe problem når det kommer til AstroPay. Som nevnt kan spillere nyte en avgiftsfri opplevelse når de bruker denne attraktive betalingsmetoden. 

AstroPay som betalingsmetode

AstroPay som betalingsmetode

Spillere som er på utkikk etter en enkel og smidig opplevelse når de ønsker å gjøre innskudd på sin foretrukne bettingside, vil utvilsomt dra god nytte av AstroPay. Som betalingsmetode er AstroPay et fantastisk alternativ til de klassiske bankkortene, og denne tjenesten byr på ekstra sikkerhet og brukervennlighet. 

Når man benytter seg av AstroPay er det ikke nødvendig å oppgi kortdetaljene sine direkte til bettingsiden, noe som betyr at det er et ekstra sikkerhetsledd som beskytter spillerne. Stadig flere spillere som ønsker raske og trygge innskudd velger å benytte seg av AstroPay. I tillegg til å tilby sikre transaksjoner sørger AstroPay også for å by på en enkel registreringsprosess, god kundestøtte og mange andre fordeler. 

Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke er mulig å gjøre uttak fra bettingsider via AstroPay. Dette er forventet ettersom AstroPay er forhåndsbetalte kort, og det er ikke mulig å sende penger tilbake til disse. I slike tilfeller må spillere benytte seg av betalingstjenester som bankoverføring eller andre tilgjengelige metoder på bettingsiden. 

Sikkerhet

Uansett hva man skal ta seg til på nettet er sikkerhet noe som bør være svært høyt på listen over prioriteringer. Det gjelder spesielt når det er penger involvert. Det er imidlertid ingenting å bekymre seg for når man bruker AstroPay. De benytter seg av moderne teknologi for kryptering, som sørger for at alle overføringer av informasjon blir kryptert og lagret på sikre plattformer. De er også underlagt flere strenge regler de må følge for å i det hele tatt få lov til å tilby tjenestene sine. 

Disse reglene sørger blant annet for brukernes sikkerhet, slik at man kan benytte seg av AstroPay til innskudd på bettingsider, uten å være redd for at personlig informasjon skal komme på avveie. Det hjelper naturligvis også at bettingsidene i dag også benytter seg av moderne teknologi for å ivareta spillernes sikkerhet. 

Bonus på bettingsider som aksepterer AstroPay

Konkurransen blant de ulike bettingsidene på markedet er i dag enorm. Det dukker stadig opp nye aktører som strekker seg ekstra langt for å ta opp kampen med de etablerte bettingsidene og etablere seg på markedet. Blant de viktigste faktorene de fokuserer på finner vi betalingsmetoder og bonuser. 

Bettingsidene lanserer stadig nye bonuser og kampanjer som spillere kan dra nytte av, både for nye spillere og eksisterende spillere. Vi har tatt en nærmere titt på noen av de beste bonusene som er å finne på bettingsider som aksepterer AstroPay. Du finner en oversikt over noen av de mest populære bonustypene nedenfor. 

Velkomstbonus

Dette er den første bonusen som møter nye spillere på enhver bettingside. Av den grunn er den ofte mye mer verdt enn de andre bonusene, for å tiltrekke nye spillere til bettingsiden. I disse dager kan spillere velge og vrake mellom ulike velkomstbonuser, og det er enkelt å finne frem til de beste velkomstbonusene ved å benytte seg av ulike guider på nettet. 

Vanligvis består en velkomstbonus av en innskuddsbonus, ofte verdt 100 %, noe som betyr at du kan doble ditt første innskudd. Ofte kan man også finne bettingsider som også legger til et gratisspill, i tillegg til innskuddsbonusen. Du har med andre ord svært mange godbiter å se frem til når du oppretter en spillekonto og gjør ditt første innskudd. 

Innskuddsbonus

Dette er et av de mest kjente tilbudene på enhver bettingside. Disse tilbudene kommer enten i form av regelmessige kampanjer eller som eksklusive utsendinger. En innskuddsbonus gir spillere en gylden mulighet til å få mer å spille med ved å gjøre et innskudd innen en angitt tidsperiode. 

Slike tilbud gir spillere vanligvis en viss prosentandel av sitt neste innskudd i form av bonuspenger, opptil et spesifikt beløp. Et eksempel på en vanlig innskuddsbonus er 50 % opptil 1000 kr. Et slikt tilbud kan gi deg 1000 kr bonus, men du må sette inn 2000 kr for å aktivere maksimalt bonusbeløp. 

Det er ikke rart at spillere elsker disse tilbudene. De er enkle å forholde seg til, enkle å aktivere og kan brukes til å øke spillsaldoen slik at spillere har mer å rutte med når de skal spille på sine favoritter. 

Cashback

Cashback er et tilbud mange bettingsider benytter seg av. Slike tilbud går ut på at spillere mottar en viss prosentandel av sine tap over en viss tidsperiode. Mange velger å tilby slike kampanjer hver helg, hvor spillere mottar eventuell cashback mandag neste uke. Dette er en perfekt mulighet til å prøve lykken på ulike arrangementer over helgen, samtidig som man kan være trygg på å motta noe tilbake dersom man er uheldig. 

Vanligvis tilbys cashback med en verdi på rundt 10 %, opptil 2000 kr. Det betyr med andre ord at hvis du taper 500 kr over angitt tidsperiode, vil du motta 50 kr tilbake. Det beste med disse tilbudene er at cashback krediteres i form av ekte penger, helt uten omsetningskrav. 

Risikofri innsats

Risikofri innsats

En risikofri innsats er et utmerket tilbud for spillere som ønsker å prøve lykken på et spennende sportsarrangement. Mange bettingsider tilbyr ukentlige kampanjer hvor spillere kan plassere en innsats på sitt foretrukne arrangement og marked. Hvis de er uheldige og innsatsen taper, trenger de ikke bekymre seg for bettingsiden vil sørge for at innsatsen krediteres tilbake til spillekontoen deres. 

Det er også viktig å merke seg at eventuelle gevinster fra en risikofri innsats vil bli kreditert som vanlig, slik at man har store muligheter til å vinne fine summer, uten å være redd for å tape innsatsen man har plassert på spillet. 

Det er imidlertid viktig å merke seg at slike tilbud kommer med en rekke vilkår du må ta hensyn til. Det stilles blant annet krav til maksimal odds, minimum- og maksimum innsats og mer. Sørg derfor alltid for å lese vilkårene nøye før du plasserer innsatsen din, slik at du ikke støter på problemer etter hvert som du spiller. 

Hva er de beste alternativene til AstroPay?

Hvis AstroPay ikke er for deg, kan du glede deg over at det finnes mange andre alternativer å velge mellom. Dagens bettingsider strekker seg langt for å by på et bredt spekter av ulike betalingsmetoder som norske spillere kan benytte seg av. Vi har tatt en nærmere titt på noen av de beste alternativene til AstroPay nedenfor. Sjekk dem ut for å finne din foretrukne betalingsmetode. 

Bankkort

Det er ingen tvil om at bankkort er den mest foretrukne betalingsmetoden blant norske spillere. Det er for så vidt ikke rart, spesielt ettersom at de aller fleste har tilgang til et bankkort. Bankkort byr også på en smidig og rask betalingsprosess. Alt man trenger å gjøre er å fylle inn sine kortdetaljer, navn på kortet og CVV, for å gjennomføre et innskudd med bankkort. 

Til tross for at man må oppgi kortdetaljene sine, er dette fortsatt en veldig trygg betalingsmetode. De aller fleste kortleverandørene krever i dag at man går gjennom ytterligere verifisering når man gjør et innskudd eller betaler for noe på nettet, noe som sørger for ekstra sikkerhet. 

MuchBetter

Mucbetter har vært på markedet siden 2016 og i løpet av årene som har gått har de virkelig klart å etablere seg i et svært konkurransepreget marked. I disse dager er de å finne på de aller fleste bettingsider, og betalingsmetoden er et meget attraktivt alternativ til AstroPay. Muchbetter er en e-lommeboktjeneste som du raskt og enkelt kan fylle på for å gjøre innskudd på bettingsider. 

Det er også verdt å nevne at Mucbetter i nær fremtid også planlegger å introdusere forhåndsbetalte kort, slik at spillere enkelt kan benytte seg av disse for å gjøre innskudd. Betalingstjenesten er med andre ord svært lik AstroPay, dog med enkelte forskjeller. 

Paysafe

Paysafe er en betalingsleverandør de aller fleste av oss har hørt om. Den har vært å se i norske kiosker og butikker i en årrekke, og mange har benyttet seg av disse forhåndsbetalte kortene. De er også svært populære å benytte når man skal spille på bettingsider på nettet. Selve konseptet er svært likt som AstroPay, hvor man også benytter seg av forhåndsbetalte kort. 

I disse dager er også tjenesten tilgjengelig som en e-lommebok, noe som betyr at du kan fylle opp Paysafe-kontoen din med bankkortet ditt, og deretter bruke Paysafe til å gjøre innskudd på bettingsider. Dette fører til økt sikkerhet ettersom du ikke trenger å oppgi kortdetaljene dine direkte til bettingsidene. 

Ofte stilte spørsmål om AstroPay

Vi har tatt en titt på noen av de vanligste spørsmålene som dukker opp angående AstroPay. Sjekk ut spørsmålene, samt svar på alle disse, nedenfor for å lære mer om hva AstroPay har å tilby. 

Er det trygt å bruke AstroPay?

Betaling med AstroPay er ekstremt sikkert og trygt. Ved å bruke en e-lommebok og funksjonen som lager virtuelle kort, kan du unngå å gi kredittkortinformasjonen din når du gjør innskudd hos bookmakere på nettet. Dette er en stor fordel med å bruke AstroPay i stedet for bankkort.

Kan du ha mer enn en konto?

Nei, du kan ikke lage flere Astropay-kontoer. Astropay har mange strenge retningslinjer for opprettelse av flere kontoer. Astropay har ingen regler, spesielt når det gjelder personvern og databehandling. Videre overvåker Finanstilsynet nøye overholdelse av reglene.

Kan jeg spille på utenlandske bettingsider med AstroPay?

Det ser ut til at nordmenn liker å spille på sportsbettingnettsteder eid av andre nasjoner. Det meste av dette skyldes de fantastiske bonusene de har og hvor fengslende hvert eneste spinn er. Spillere fra Norge kan enkelt fylle på kontoene sine og prøve lykken med ekte penger fordi mange utenlandske spillselskaper bruker AstroPay.

Er det gratis å bruke AstroPay?

Bruk AstroPay gratis. Dette er uten tvil en av de største fordelene ved å velge denne betalingsmetoden. Spillere som fyller opp sportsbettingkontoen sin med AstroPay vil finne det fordelaktig fordi det er billigere enn en rekke kjente betalingsmetoder.

Hvor mye kan jeg sette inn med AstroPay?

Hvor mye du kan sette inn i en transaksjon hos en bookmaker som bruker AstroPay varierer. Hovedgrensen er omtrent 10 000 euro. Spillere kan slå sammen flere AstroPay-kuponger for å øke innskuddene sine.

Kan man benytte AstroPay for gambling?

AstroPay er en spillside. Spillere i Norge kan enkelt og raskt gjøre innskudd med flere bookmakere som tilbyr denne betalingsmetoden. AstroPays er et populært betalingssystem fordi det er enkelt å bruke og trygt å gjøre transaksjoner.