Gyümölcsös játékok

A gyümölcsös játékok az online kaszinókban elérhető nyerőgépes játékok közül az egyik legnépszerűbb kategóriának számítanak. Részletesen bemutatjuk őket.

A nyerőgépek a 19. század vége felé jelentek meg a szárazföldi kaszinókban és lettek nagyon gyorsan népszerűek. Az első gépeket még nem kaszinókban helyezték el, de a terepet járó ügynökök igen gyorsan meglátták bennük a fantáziát és bevitték őket ezekbe az termekbe. Mivel az eredeti, klasszikus nyerőgépek még azok voltak, amelyeken különböző gyümölcsöket pörgethetünk, ezért aztán a legtöbben, ha ezeket a játékokat említjük eleve a gyümölcsös játékokra asszociálnak. Ezek a slot gépek sikeresen meghódították az online kaszinókat is. Az alábbi áttekintésben a gyümölcs szimbólumokat tartalmazó nyerőgépeket ismerheted meg közelebbről.

A 20 legjobb kaszinó magyar játékosok részére 2023-ban:

https://www.gamblingtherapy.org/hu/

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Bet365 kaszinó

bet365 Free Spins

Ha változatos játékkínálatról van szó, akkor a Bet365 kaszinó verhetetlennel számít. Amellett, hogy az oldal sportfogadást és kaszinót is kínál, ezen a két kategórián belül rengeteg plusztartalommal is találkozhatunk. Ez azt jelenti, hogy találunk kapcsolódó híreket, statisztikákat, tippeket, útmutatókat és részletes segítséget, ha még kezdők vagyunk az olyan játékokban, mint a nyerőgépek és ezen belül is a gyümölcsös játékok.

Mindenképp érdemes kiemelni a Fantasy sport kategóriát, amelyen belül a játékosoknak lehetőségük van rá, hogy saját csapatot hoznak létre és ezzel versenyeznek. Ráadásul, ez a játék ingyenesen játszható, mégpedig úgy, hogy egy konkrét versenyhez játékosokat válogatunk és versenybe szállunk az aktuális versenyben értékes pénzdíjakért.

A Bet 365 kaszinó részlegében külön kategóriába rendezve találhatjuk meg a pókerjátékokat. Ebben a kaszinóban számos egyedi és népszerű pókerversenyt szerveznek. Az, hogy külön részlegben találjuk ezeket a játékokat, jelzi ennek a kártyajátéknak az egyedi státusát. Ez ugyanis több, mint szerencsejáték, de kevesebb, mint a tudás játéka, valahol a kettő keveréke. Ezért a szárazföldi kaszinókban is külön szobákban játszhatnak a pókerjátékosok.

Az oldalon szép számmal találhatunk nyerőgépeket is, amelyek között jackpot játékok, Megaways nyerőgépek és a klasszikus gyümölcsös nyerőgépek is elérhetők. A kaszinó számos olyan promóciót is kínál, amelyeket a nyerőgépeken tudunk felhasználni.

888 kaszinó

888 Casino Free spins
A 888 kaszinó oldala három nagy egységből tevődik össze, így találhatunk itt kaszinót, sportfogadást és pókert. Annak érdekében, hogy a játékosok számára minél egyszerűbb legyen a navigáció, ezek a részlegek külön oldalakon nyílnak meg. 

A 888 kaszinó biztonság és megbízhatóság tekintetében a legjobbak közé tartozik. Számos hatóság engedélyével rendelkeznek, így biztosak lehetünk benne, hogy személyes és pénzügyi adataink biztonságban lesznek, a játékmenetek tisztességesek, a játékválaszték pedig megfelelő minőségű.

A kaszinó részlegben az újonnan regisztráló játékosok egy egyedi üdvözlő bónusszal kezdhetik a játékot, amelynek az értéke akár a 380.000 forintot is elérheti. Ezt a jutalmat a kaszinó játékaiban tudod felhasználni, ehhez annyit kell tenned, hogy fiókot regisztrálsz és végrehajtod az első befizetésedet.

Ha már a biztonságról van szó, fontos tudnod, hogy a kaszinó ellenőrzi a játékosok személyazonosságát, ugyanis szeretnék kiszűrni a potenciális csalókat, ezért fontos, hogy helyes adatokat adj meg fióknyitás során.

Az oldalon gazdag választékot találhatunk a különböző nyerőgépekből, amelyek közül külön érdemes megemlíteni a gyümölcsös játékokat. Annak idején az első nyerőgépeken pörögtek az olyan gyümölcsök, mint a citrom, a banán, vagy a cseresznye. Ha retró játékélményre vágysz, keress egyet az ilyen nyerőgépes játékok közül.

Wazamba kaszinó

Wazamba Free Spins

A Wazamba kaszinó egyedi maszkos megjelenítésével kelti fel a játékosok figyelmét. Mindjárt fióknyitás alkalmával kiválaszthatjuk, melyik maszk mögé szeretnénk rejtőzni, így választhatunk Advar, Bomani és Chimola közül. Ezzel azonban a jelmezes kaland nem ér véget. A játék során további maszkokat gyűjthetünk, amelyeket beválthatunk különböző nyereményekre, vagy akár készpénzre is.

Emellett, minden újonnan regisztráló játékost kiemelkedő üdvözlő bónuszcsomag vár. Vagyis, ha pontosabban akarunk fogalmazni, négy különböző csomag közül választhatunk. Az egyik bónusz keretében 150.000 forintot kaphatunk, 200 ingyenes pörgetést és egy bónusz crabet. A másik ajánlat pénzvisszatérítésre jogosít fel 60.000 forintig, mellé pedig jár egy bónusz crab. 

A harmadik jutalom 200% bónusz 15.000 forintig és egy bónusz crab, illetve van egy negyedik is, azoknak, akik kriptovalutában szeretnek játszani. Őket 100mBTC várja, 100 ingyenes pörgetés és egy bónusz crab.

A bónuszok igényléséhez nem kell mást tenned, mint fiókot nyitni, kiválasztani a megszerezni kívánt üdvözlő bónuszt és végrehajtani az első befizetést. Az így szerzett jutalom a kaszinóban megtalálható játékoknál használható fel.

Ezek közül a legnépszerűbbek a nyerőgépek, amelyek keretében megtalálhatjuk a klasszikus, gyümölcsös nyerőgépeket. Aki a hagyományos, szárazföldi kaszinó élményre vágyik, mindenképp próbálja ki ezeket, íme néhány közülük: 100 Juicy Fruits, 3 Fruits Win, Crystal Fruits.

Powbet kaszinó

Powbet Free spins
A Powbet kaszinó oldalának megnyitásakor kellemes vizuális élmény fogad bennünket. Az oldal fekete háttérrel, elegáns, áttekinthető elrendezéssel vár bennünket. A kategóriák rendezettek, a betűtípusok könnyen olvashatóak, igen gyorsan otthon érezhetjük magunkat az oldalon.

A kaszinó külön odafigyel az ügyfelek minőségi kiszolgálására. Az oldal többféle nyelven, köztük magyarul is elérhető. Ezen felül, ha bármiféle elakadásod van, az oldal alján található ablakban az élő chat segítségével minden pillanatban segítséget kérhetsz. 

A Powbet kaszinó elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték mellett is. A szerencsejáték ugyanis függőséget okozhat, ezért a játékosoknak óvatosnak kell lenniük, egy felelős kaszinónak pedig meg kell adnia a szükséges segítséget. Az oldalon többféle segítséget, tippet találunk és olyan intézkedéseket is tehetünk, mint időbeli korlátozás beállítása, sőt, végső esetben önkizárás.

A kaszinóban élő osztós, kaszinójátékok és sportfogadás érhető el. A kaszinójátékok között a legnagyobb számban a nyerőgépek találhatóak meg. Ezek között vannak klasszikus, ún. gyümölcsös játékok, jackpot játékok és Megaways nyerőgépek egyaránt. A jelenleg legnépszerűbb nyerőgépek közül néhány: Blazing Sea, Inferno Devil 100, Royal Potato, Reel Fortune.

Rabona kaszinó

Rabona Free Spins
A Rabona kaszinó szó szerint hatalmas játékválasztékával nyűgözi le a látogatókat. Az oldalon sportfogadás, kaszinó és élő kaszinó található. A sportfogadás keretében a megszokott fogadási piacok mellett lóversenyt és virtuális sportokat is találhatunk. Az élő osztós részleg azok számára előnyös, akik a valódi kaszinóélményre vágynak, itt ugyanis élő osztók ellen játszhatunk olyan játékokat, mint az élő rulett, az élő póker, vagy az élő blackjack.

Ezzel szemben, azok a játékosok, akik inkább egymagukban szeretnek játszani, azt szeretik, ha ők diktálják a tempót, választhatják a kaszinó részleget. Itt az élő osztók helyett a játékmeneteket véletlenszám-generátor vezérli.

Az előbb említett hatalmas jelző pedig éppen erre a részlegre vonatkozott, ezen belül is a nyerőgépekre. Az oldalon lévő adatok szerint ugyanis a Rabona kaszinórészlegében 8783 különböző játék található, olyan szolgáltatóktól, mint az ELA Games, a Quickspin, a Pragmatic Play, vagy a Spinomenal.

A prímet egyértelműen a nyerőgépes játékok viszik, ezekből majdnem 8000-et találhatunk, a legkülönbözőbb kategóriákból. A jelenleg legnépszerűbbek a következők: 9 Coins, Bullet Hole, Blazing Sea, Golden Dragon Inferno.

A gyümölcsös játékok előnyei és hátrányai

Az online kaszinókban a legnépszerűbb kaszinó játékok a nyerőgépek. Ha áttekintjük a kaszinók számára játékokat készítő stúdiók kínálatát, azt láthatjuk, hogy ezekből a típusú játékokból kínálnak a legtöbbet, egyes szoftvergyártók heti, havi gyakorisággal rukkolnak elő újabb nyerőgépekkel.

Értelemszerűen, ebben a kínálatban nem csak gyümölcsös játékok találhatók, hiszen maga az iparág folyamatosan fejlődik, így megjelentek az olyan nyerőgépek is, amelyek például népszerű filmek, sorozatok jeleneteire épülnek, vagy épp a görög vagy egyiptomi mitológia lényeit mutatják be, de indiános, vadnyugati témájú játékok is találhatók szépszámban.

Mindenesetre, a gyümölcsös játékok is megőrizték létjogosultságukat és helyüket, hiszen mindig vannak olyan játékosok, akik szeretnek visszanyúlni a gyökerekhez és a játék klasszikus változatát keresik a virtuális térben is. Az online gyümölcsös játékgépek is igen változatosak, amiről a folytatásban te magad is meggyőződhetsz. 

Az egyik legfőbb előnyük, hogy letisztult, egyszerű játékmenettel, megjelenéssel, szimbólumokkal rendelkeznek, vagyis könnyen, egyszerűek átláthatók és játszhatók.

Előnyök Hátrányok
Egyszerű, letisztult játék A győzelem a szerencsétől függ
Könnyű felismerni a szimbólumokat Kisebb nyeremények
Általában kedvező RTP érték Kevesebb bónuszlehetőség

Hogyan kell játszani?

Ha már játszottál valamely hagyományos kaszinóban nyerőgépekkel, akkor az alapokkal tisztában vagy és valójában az online változat sem sokban különbözik. Összességében annyi a dolgod, hogy megteszed a téted és megnyomod a pörgetés gombot, majd megvárod, hogy nyertél-e vagy sem.

Azért vannak különbségek is, nézzünk néhány dolgot, amelyek az online slot játékok sajátosságai.
Bónusz pörgetések. Az online nyerőgépeken játék közben többféle lehetőség is mutatkozik arra, hogy ingyenes pörgetéseket szerezz. Ugyanígy az üdvözlő bónusszal is hozzájuthatsz néhány pörgetéshez. Ezekkel meghosszabbíthatod a játékot és növelheted a nyerési esélyeidet.
Üdvözlő bónuszok. Az üdvözlő bónusz olyan promóció, amit az online kaszinó az újonnan regisztráló játékosoknak ajándékoz. Ebben szinte mindig vannak ingyenes pörgetések, amelyekre érdemes lecsapni.
Wildok, scatterek. Az interneten játszható gyümölcsös gépeknél találhatók bizonyos bónusz funkciók is, amelyek növelhetik a nyerési esélyeket. A wildok általában afféle Jolly Jokernek számítanak, a táblán lévő bármely szimbólumot helyettesíthetik, a scatterekkel pedig a legtöbbször ingyenes pörgetésekhez juthatunk.
Jackpotok. A nyerőgépek internetes változatainak újabb generációjába tartoznak az úgynevezett progresszív jackpot játékok, amelyekben, ha szerencsések vagyunk akár a főnyereményt is elvihetjük.

Mielőtt játszani kezdenél, nem árt, ha követed a következő tanácsokat:
1. Ismerkedj meg a játékszabályokkal. Olvasd el a szabályokat és először játssz az adott gyümölcsös játék ingyenes változatával.
2. Csapj le a bónuszokra. Válassz olyan online kaszinót, ahol találsz olyan promóciókat, amelyek tartalmaznak ingyenes pörgetéseket is. 
3. Válaszd ki a megfelelő gyümölcsös játékot. Nézd át a kaszinó kínálatát, tesztelj és válaszd azt a játékot, amelyik a legjobban elnyerte a tetszésedet.

A gyümölcsös játékokban előforduló szimbólumok

Mondhatjuk, hogy egy nyerőgépes játék jellegét, kinézetét, hangulatát a benne előforduló szimbólumok határozzák meg. Ez elmondható az újabb, különböző témákat felsoroltató játékokról és elmondható a gyümölcsös gépekről is. Valójában, sokan azért részesítik előnyben ezeket a klasszikus játékokat, mert az itt megtalálható szimbólumok könnyen felismerhetők és könnyebben tudunk kombinálni, kitalálni a következő a lépést.

A gyümölcsös játékokban a következő szimbólumokat találhatod meg:

  • Gyümölcsök. A játéktárcsán olyan gyümölcsöket találhatsz mint a citron, a szilva, a szőlő, a barack, a cseresznye és egyebek. Ezekből kell minél több azonosat kipörgetned a különböző nyerővonalak mentén, hogy nyerhess

  • Hetes. A hetes szám is a gyümölcsös táblákon előforduló szimblum, ami különböző nyereményeket biztosíthat, általában magasabb értékűeket.

  • BAR. Ezzel a szimbólummal is biztosan találkoztál már az ilyen gépek esetében. Ez az előzőtől nagyobb nyereményeket biztosít, ha sikerül belőle többet kipörgetni.

  • Csillag. A csillag szimbólum általában scatter funkciót tölt be, vagyis ingyenes pörgetéseket biztosíthat.

A gyümölcsös online nyerőgépek népszerű változatai

Noha ezek a típusú nyerőgépek képezik a játék eredeti változatát, az online játéktérbe való bekerülésével ez a típus is többféle változatot kapott. Természetesen, akik kedvelik a régi, megszokott játékokat, azok számos olyan változatot találhatnak, amelyek pontosan úgy működnek, mint a régi, hagyományos kaszinókban játszható játékok, de vannak ennek újabb változatai is, amelyekbe beépítették az újabb játékokban használatos technológiákat. Úgyhogy, ezek a játékok ugyan gyümölcs szimbólumokat tartalmaznak, de számos hozzáadott funkciójuk van, amelyekkel növelik a játékélményt és változatosságot biztosítanak. Egyszóval, mindenki találhat kedvére való gyümölcsös játékot.

Az online kaszinókban leggyakrabban előforduló gyümölcsös játéktípusok a következők:

  • Klasszikus gépek. Erről már szót ejtettünk. Ezek azok a játékok, amelyekben a megszokott gyümölcs szimbólumok, a hetes, a csillag és a Bar találhatók. A játékmenet pedig egyszerű. Tétet teszel, pörgetsz és nyersz.

  • Videó nyerőgépek. Az online nyerőgépek közkedvelt típusai a videós slotok, amelyek között gyümölcsös témájúak is találhatóak. A videó slotok fejlett grafikával, animációval rendelkeznek, általában legalább öttárcsásak. Ezekből is bőséges választék található az online platformokon.

  • Progresszív gyümölcsös nyerőgépek. A progresszív jackpotok sok játékos kedvencei az online szerencsejáték oldalakon. Ezek úgy működnek, hogy folyamatosan növekszik a nyeremény és ha éppen nekünk sikerül megütni azt, akkor akár milliókkal is gazdagabbak lehetünk.

  • Mobil nyerőgépek. Az online szerencsejátékok ma már szinte kivétel nélkül kifogástalan minőségben elérhetők és játszhatók a magyar kaszinó mobil oldalakon is. Egyes platformok saját appal is rendelkeznek, de ha nem, az oldal akkor is tökéletesen megjeleníthető az iOS és Android telefonok böngészőjén keresztül. A gyümölcsös játékgépeket, mivel egyszerű játékmenetekről van szó, kényelmesebb is ilyen módon játszani.

  • Nyerőgépek több nyerővonallal. A gyümölcs téma megjelenik a több nyerővonallal rendelkező játékok esetében is. Ezek legfőbb előnye, hogy számos különleges funkciót tartalmaznak, amelyek a játékélményt és a nyeremények értékét is növelhetik.

  • 3D játékok. A 3D technológia megjelent az online kaszinókban is, így találhatunk olyan gyümölcsös nyerőgépeket is, amelyek ilyen technológiával érhetők el.

A klasszikus háromtárcsás gyümölcsös játékok

Ez a típus valóban a nyerőgépek eredeti típusának online változata. Ezeken a gépeken a játék  tárcsán zajlik és általában egy nyerővonal található, illetve a jól ismert szimbólumok: a citrom, cseresznye és a többi gyümölcs, a csillag, a Bar és a hetes. A játékmenet nagyon egyszerű. Annyi a teendőnk, hogy tétet teszünk és pörgetünk. Három azonos szimbólum kipörgetése esetén nyerhetünk. Ezt a változatot azoknak ajánljuk, akik az egyszerű, hagyományos játékokat keresik az online térben is.

Gyümölcsös játékgépek bónusz funkciókkal

Ezek már eggyel fejlettebb változatok. Ha azok közé tartozol, aki szereti a hagyományos és modern dolgokat elegyíteni, ezek a játékok neked valók. A játéktáblán előforduló szimbólumok általában ugyanazok, mint a hagyományos játékban, viszont itt vannak olyan hozzáadott lehetőségek, mint amilyenek az ingyenes pörgetések, vagy pedig a különböző wildok és scatterek. Ennél a változatnál a nyerővonalak száma is több szokott lenni és a megnyerhető összegek is nagyobbak. Érdemes ezt a változatot is kipróbálni, remek szórakozást biztosít. Mint már említettük, ezek a játékgépek az eredeti slotok, ez a változat pedig egy fokkal korszerűbb, ugyanis az alapváltozathoz képest néhány bónuszlehetőséggel gazdagabb, amivel tartani tudja a lépést az új trendekkel.

Öttárcsás gyümölcsös játékgépek

Ez a játékváltozat még eggyel továbbmegy a korszerűség és az újabb online technológiák felhasználása tekintetében. Mint a neve is mondja, ez a játék öt tárcsán zajlik és a nyerővonalak száma is nagyobb, mint ahogy más szimbólumok is előfordulhatnak a megszokottakon túl. A játékban megtalálható bónusz lehetőségek számos nyerési lehetőséget biztosítanak. Az öttárcsás gépek között találhatsz olyat is, amelyben progresszív jackpot is van, vagyis itt már igazán nagy nyereményekért szállhatsz versenybe. Arra is akad példa, hogy a játékon belül egy külön, bónuszjáték is aktiválódik.

Megaways gyümölcsös online játékgépek

A nyerőgépek között egy teljesen különálló és egyedi kategóriát képeznek azok a játékok, amelyek a Big Time Gaming játékfejlesztő cég innovációjával, a Megaways technológiával működnek. Ennek a megoldásnak köszönhetően a táblán változó a nyerővonalak száma, ugyanis váratlanul egy-egy tárcsán a mezők száma megnövekedhet, akár a tízszeresége is és ezzel jelentősen növekszik a nyerési esélyek száma. Ezek a játékok a nyerővonalak nagyobb száma miatt magas RTP értékkel és magasabb volatilitással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy gyakrabban nyerhetsz, de kisebb összegeket. Ez egy pörgős, izgalmas technológia, ha kedveled a nyerőgépeket, ne hagyd ki a Megaways változatot se.

GYIK

Játszhatók gyümölcsös játékok ingyen?

Minden nyerőgépes játék online változata kipróbálható ingyenesen is, sőt javasoljuk, hogy először a gyümölcsös játékok ingyen változatát próbáld ki. Ehhez annyit kell tenned, hogy a játék mellett az ingyenes változatot elindító gombra kattintasz.

Milyen elérhető bónuszok vannak a gyümölcsös kaszinó online játékokban?

Ezekben a játékokban számos bónusz található. Ilyenek a különböző wildok és scatterek, de számos bónusz pörgetés is szerezhető.

Milyen RTP számít elfogadhatónak ezeknél a játékoknál?

A gyümölcsös nyerőgépeknek számos változata létezik és a visszafizetési arány is a típustól függ, de összességében a 95%-96% számíg elfogadhatónak.

Legálisak-e a gyümölcsös online játékok Magyarországon?

Ha a szerencsejáték-oldal, ahol játszol legális és rendelkezik valamely szabályozó hatóság engedélyével, akkor a játék is legális.

Mi az a nyerővonal?

Az a vonal a tárcsán, amely meghatározza, mikor nyerhetsz. Ez lehet egyenes, cikkcakkos, többirányú, a játékváltozattól függően.

Mi az a jackpot a gyümölcsös játékoknál?

A jackpot egy nyereményösszeg, ami minden játékos minden játéka során növekszik és időnként megnyerhető. Ha megszerzed a jackpotot, a teljes összeg a tiéd lesz.

Milyen különleges szimbólumok vannak a gyümölcsös játékokban?

Alapvetően ezekben a játékokban a különböző gyümölcsök, emellett a 7-es szám, a Bár és a csillag található meg, de számos változatban vannak például wildok és scatterek is, amelyek különböző vizuális megoldásokkal érkezhetnek.