Online kaszinó üdvözlő bónuszok

Online kaszino udvozlo bonuszok

Az üdvözlő bónuszokat minden online kaszinó játékosa kedveli, hiszen remek kezdő lökést adnak a játékhoz. Az alábbiakban bemutatjuk ezek főbb típusait.

Az online kaszinók egyik legfontosabb és leggyakrabban használtad promóciós eszköze, amellyel igyekeznek minél több ügyfelet szerezni az az üdvözlő bónuszcsomag. Ez egy olyan ajánlat, amelyet azon játékosoknak szánnak, akik első alkalommal regisztrálnak az adott kaszinóban és különböző kedvezményeket tartalmaz. Az utóbbi időszakban egyre kiélezettebbé válik a verseny az online szerencsejáték platformok között, ezért szinte elképzelhetetlen, hogy egy online kaszinó ne kínáljon ilyen promóciót. Nagyon sok játékos elsősorban ezen ajánlat alapján dönti el, hogy melyik kaszinóban fog fiókot nyitni. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk az üdvözlő bónuszokat, azok előnyeit, a főbb típusokat és felhívjuk a figyelemedet a különböző korlátozásra is. Ha érdekel a téma, olvass tovább.

A 20 legjobb kaszinó magyar játékosok részére 2023-ban:

https://www.gamblingtherapy.org/hu/

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Dolly kaszinó

Dolly kaszino


A Dolly kaszinó a békebeli világba, a múlt század első harmadába visz bennünket vissza, a csillogó fények és a mozi hőskorába. Ilyen környezetben van lehetőségünk válogatni a különböző kaszinó játékok között, legyenek azok élő osztós, vagy virtuális játékok.

A kettő közötti alapvető különbség, hogy míg a virtuális kaszinóban a játékok kimeneteléről egy véletlenszám-generátor, vagyis RNG gondoskodik, addig az élő osztós részlegben minden élőben zajlik. Egy élő osztó keveri a lapokat, pörgeti a rulettkereket, mi pedig élő közvetítés formájában kapcsolódunk be és játszunk. Élő chat segítségével akár csevegni is tudunk az osztóval.

A Dolly kaszinóban fiókot regisztráló játékosokat egy többlépcsős üdvözlő bónusz várja, amelynek keretében az első három befizetés mellé jár jutalom, összességében 300.000 forint értékben. 

A bónusz megszerzéséhez először fiókot kell nyitnunk a kaszinóban, majd végrehajtani első befizetésünket. Mindhárom bónusz esetében a minimális befizetés értéke 5.000 forint. Az első befizetéssel 100% bónuszt kaphatunk 150.000 forintig, a másodikkal 75% bónuszt 90.000 forintig, a harmadikkal pedig 50% bónuszt, ennek felső értékhatára 60.000 forint. A bónuszra 35-szörös tétrakási követelmény érvényes, ami magában foglalja a befizetés és a bónusz összegét is.

Lemon kaszinó

Lemon Kaszino
A Lemon kaszinó sajátossága, hogy itt a kaszinó játékok közül csak nyerőgépeket találunk, viszont sokkal nagyobb a hangsúly az élő osztós játékokon. Ezen nem kell meglepődni, ezek a játékok az utóbbi időben egyre népszerűbbek. Mivel itt egy élő osztó ellen játszunk, hasonló a játékélmény, mintha egy szárazföldi kaszinóban játszanánk.

Az élő osztós kaszinó népszerűségét jelentősen növeli a tény, hogy egyre több játékos játszik mobiltelefonon keresztül. Ez a kényelmi faktor és az élő kaszinók élethű jellege sikeres kombinációnak bizonyult, így a Lemon kaszinó is ezekre a játékokra fókuszál.

Az oldalon megtalálhatjuk még az Aviator című játékot is, ami szintén egy közösségi szórakozás, hiszen egyidőben többen is játszhatják. Ennél a játéknál azt kell eltalálnunk, hogy mikor vált a repülő leszálló ívbe és még időben kiszállni. Ha így teszünk, nyerhetünk.

A Lemon kaszinó üdvözlő bónuszok tekintetében verhetetlen, több ilyen promóciót is kínálnak új ügyfeleiknek. Az egyik bónusz keretében a játékosok 120.000 forint bónuszt és 100 ingyenes pörgetést szerezhetnek. Ennek van egy újratöltős változata is, ami azt jelenti, hogy a második befizetéssel még egyszer megkaphatjuk ezt a jutalmat.

A Megaways nyerőgépek rajongói számára egy egyedi ajánlattal állt elő a Lemon kaszinó. Ha legalább 4.000 forint az első befizetésed értéke, a kaszinó megnégyszerezi ezt az összeget, vagyis összesen 20.000 forinttal játszhatsz. De még mindig nem értünk az üdvözlő bónuszok végére. Az élő kaszinó látogatói választhatják azt a promóciót, amelynek keretében 15% pénzvisszatérítést kapnak.

Amunra kaszinó

Amunra Kaszino


Az ókori Egyiptomot jeleníti meg számunkra az Amunra kaszinó oldala. Fáraók, ókori éptmények, istenek várnak bennünket, úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kalandfilmbe csöppentünk volna. A kaszinó oldala magyar nyelven is elérhető, a kaszinó a Curacaói Szerencsejáték Hatóság engedélyével működik.

Az Amunra kaszinóban kaszinó játékok, élő osztós játékok és sportfogadások találhatók, az oldal üdvözlő bónuszai pedig ezekhez a kategóriákhoz kapcsolódnak. A sportrészleg üdvözlő bónuszával a fogadások rajongói 35.000 forint értékben juthatnak jutalomhoz, amit sportfogadásra tudnak felhasználni.

A kaszinó részlegben bőségesebb ajánlatot találhatunk. Itt kétféle üdvözlő csomagból választhatunk. Az egyik ajánlat értelmében 100% bónuszt kaphatunk akár 150.000 forint értékben, valamint 200 ingyenes pörgetést és egy bónusz crabet. Ez az ajánlat előnyös azok számára, akik előnyben részesítik a nyerőgépeket, hiszen 200 pörgetés egy komoly lendületet adhat a játéknak.

A másik üdvözlő bónusz pénzvisszatérítési kedvezményt biztosít a kaszinó új játékosai részére. A cashback értéke az elköltött pénz 10%-a, maximum 60.000 forint. Ezt inkább azoknak a játékosoknak érdemes választaniuk, akik nagyobb összegekben szeretnek játszani.

Wazamba kaszinó

Wazamba kaszino

A Wazamba kaszinó egy törzsi, benszülött hangulatot árasztó szerencsejáték-oldal, ahol különböző jelmezes őslakosok fogadnak bennünket. Ráadásul mi magunk is igen gyorsan át tudunk vedleni ősi harcossá, ugyanis már a fióknyitás alkalmával választunk magunknak egy maszkot, amely mögé rejtőzve játszhatunk az oldalon megtalálható játékokban.

A Wazamba kaszinó igencsak jól teljesít, ami az új játékosok részére biztosított bónuszokat illeti. Az üzemeltetők ugyanis felismerték, hogy az egyre inkább szaporodó kaszinók közötti versenyben csak úgy tudják állni a sarat, ha kiemelkedő ajánlattal állnak elő. Ennek megfeleően a Wazamba kaszinó új ügyfelei három különböző üdvözlő bónusz közül választhatnak.

Az egyik lehetőség, amely elsősorban azok számára kedvező, akik kedvelik a nyerőgépeket, 100%-os üdvözlő bónuszt kínál 150.000 forintig, 200 ingyenes pörgetést és egy bónusz crabet. Az így szerzett pörgetéseket a kaszinó nyerőgépein tudjuk felhasználni.

Mivel a Wazamba nem csak kaszinó, hanem sportfogadási oldal is, ezért a másik üdvözlő bónusz a sportfogadási részleg látogatói számára készült. Ők az első befizetés mellé 100% bónuszt kaphatnak 35.000 forintig.

A harmadik üdvözlő bónusz azoknak szól, aki bitcoinban, ethereumban, litecoinban és más kriptovalutákban szeretnek játszani. A kripto üdvözlő bónusz 100 mBTC-t, 100 ingyenes pörgetést és egy bónusz crabet biztosít.

Energy kaszinó

Energy kaszino

Nevének megfelően az Energy kaszinó számára kiemelt fontossággal bír, hogy biztosítsa játékosai számára a megfelelő mennyiségű energiát. Ezt sugallja az oldal teljes megjelenése. Ugyanis, a játék folyamán energiapontokat gyűjthetünk, amelyeket ingyenes pörgetésekre, vagy akár készpénzre tudunk váltani.

Ugyanígy ezt tükrözik az oldal üdvözlő ajánlatai. A kiemelt üdvözlő bónusz mindjárt dupla kedvezményt biztosít az új játékosoknak. Az első befizetés alkalmával a játékosok 200% bónuszt kapnak, legfeljebb 20.000 forintig, mellé pedig 100 EnergySpint, amelyeket a Legacy of Dead játékban tudnak felhasználni.

Ennek az üdvözlő bónusznak van egy második lépcsője is. A reload bónusz esetében szintén 200% bónusz szerezhető 20.000 forintos maximális értékben, valamint 100 Energy Spin. Ezeket a pörgetéseket a Book of Dead játékban lehet felhasználni.

Van azonban még egy üdvözlő ajánlat, amely az élő részleg látogatóinak szól. Ez egy 25%-os pénzvisszatérítési bónusz, amelynek a maximális értéke 75.000 forint.


Az üdvözlő bónuszok előnyei és hátrányai

Ez a bónuszcsomag nagyon előnyös ajánlatnak számít, mondhatni ez egy olyan eleme az online kaszinók magyarul is elérhető kínálatának, amely hasznos a kaszinó és az ügyfél számára egyaránt. A kaszinó ilyen módon új játékosokat szerezhet és a nagyobb ügyfélkör nagyobb forgalmat is jelent, a játékosok pedig az ilyen csomag megszerzésével olyan jutalmakhoz juthatnak, amelyek segíthetnek nekik a kaszinóban való játék beindításában.

Ezek a bónuszok elsősorban azért hasznosak, mert annak elemeitől függően olyan jutalmakhoz juthatsz, amelyekkel ingyenesen tudod kipróbálni a kaszinó játékait, vagy legalábbis azok egy részét. Ilyen módon megismerheted a játékokat, azok menetét, kipróbálhatsz egy-két stratégiát, így később, amikor már a saját pénzeddel játszol, hatékonyabban tudod ezeket alkalmazni.

Előnyök Hátrányok
Ingyenes játék Tétrakási követelmények
Különböző jutalmak Érvényességi idő
Többféle bónusz Esetleges játékkorlátozások

Online kaszino udvozlo bonuszok

Az üdvözlő bónuszok típusai

Az online kaszinókban alapvetően kétféle bónusztípust különböztethetünk meg. Az egyik az első befizetési bónuszcsomag, amelyről ez a cikk is szól. Ezt a bónuszt azok a játékosok igényelhetik, akik első alkalommal regisztrálnak valamely online kaszinóban és általában úgy működik, hogy egy meghatározott minimális összeg befizetése fejében kaphatjuk meg a csomag elemeit. A másik bónuszcsoportot a folyamatos promóciók képezik, amelyek hasonlóak az üdvözlő bónuszhoz, de ezeket a kaszinó állandó, visszatérő játékosai szerezhetik meg. Mi azonban maradjunk jelenleg az üdvözlő bónuszoknál. Ezek többféle módon előfordulhatnak. Általában úgy néz ki, hogy az első befizetés mellé jár valamilyen kedvezmény, de nem ritka az sem, amikor az első három vagy első öt befizetés mellé kapunk kedvezményeket.

Befizetési üdvözlő bónusz

A befizetési bónusz ennek a promóciónak a leggyakoribb formája. Ennek a lényege pontosan az, ami a nevében is van. Ahhoz, hogy igényelhessük, első alkalommal kell regisztrálnunk az adott oldalon és be kell fizetnünk egy előre meghatározott összeget. Ennek nagysága kaszinótól függően változik, de általában a minimális összeg 3.000-6.000 forint szokott lenni. A befizetési bónusz általában bónuszpénzből áll, amelyet a befizetés arányában kapunk, illetve ingyenes pörgetésekből.

Tehát, meg van ugyan határozva a minimálisan befizetendő összeg, de minél többet fizetünk be, ez is annyival nagyobb lesz. Nézzük ezt egy példán keresztül. Ha az online kaszinó befizetési üdvözlő bónusza szerint 100% bónuszra számíthatunk 100.000 forintig, a minimális befizetés értéke pedig 4.000 forint, akkor természetesen a 4.000 forint befizetésével még ugyanennyit kapunk, amit eljátszhatunk, viszont, ha 10.000 forintot fizetünk be, akkor összesen 20.000 forintért játszhatunk és így tovább.

Pénzvisszatérítési online kaszinó bónusz

Szintén gyakran előfordul ezen üdvözlő bónuszok keretében, hogy pénzvisszatérítési kedvezményt kínál fel az online kaszinó. Ennek a lényege, hogy az adott időszakban felhasznált és elköltött pénz egy részét visszakaphatod, amit százalékosan fejeznek ki. Tehát, ha 25%-os a cashback bónusz, ez azt jelenti, hogy 10.000 forint eljátszása után 2.500 forintot visszakapsz, amit további játékra fordíthatsz. Ez az ajánlat elsősorban azoknak a játékosoknak előnyös, akik gyakran játszanak ugyanabban a kaszinóban és nagyobb összegeket költenek el, mert ezzel a bónusszal nagyobb összegeket tudnak visszakapni is, amit újabb játékokra fordíthatnak.

Ingyenes pörgetések, mint üdvözlő bónusz

Az ingyenes pörgetések szinte minden kaszinó üdvözlő bónuszaiban megtalálhatók. Ez egy meghatározott számú pörgetés, amit az online kaszinóban lévő nyerőgépeken tudunk felhasználni. Általában az összes nyerőgépen felhasználhatók, de arra is van példa, hogy néhány játékra korlátozzák őket. Az ingyenes pörgetés bónusz remek lehetőséget biztosít arra, hogy saját pénzed kockáztatása nélkül kipróbálj néhány nyerőgépet és kiválaszd a kedvencedet, amellyel a jövőben játszol.

Regisztrációs bónusz az online kaszinókban

A regisztrációs bónuszt akkor tudod igényelni, amikor fiókot nyitsz egy kaszinóban, ezt a platformok az új játékosoknak szánták, ezzel kívánják ügyfélkörüket bővíteni. Ezt a bónuszt általában kiemelt helyen, a kaszinó kezdőlapjának felső részén találod. Ahhoz, hogy hozzájuthatss, nem kell mást tenned, mint regisztrálni és befizetni az előírt minimális összeget. Vannak olyan online kaszinók, amelyek többféle üdvözlő bónuszt is kínálnak, ebben az esetben a fióknyitás során kell kiválasztanod az igényelni kívánt csomagot.

Az üdvözlő bónusz korlátozásai

Mindeddig csupa szépet és jót mondtunk ezekről a bónuszokról és ezzel nem is túloztunk. Ezeknek a promócióknak számos előnyös tulajdonsága van. A kaszinóknak azonban azt is nézniük kell, hogy ők se jöjjenek ki veszteségesen az egész ajánlatból, mert akkor előbb utóbb lehúzhatják a redőnyt, úgyhogy ezeknek a bónuszoknak vannak bizonyos korlátozásai is. Nem annyira bonyolult dolgokról van szó, de azért ismerni kell őket. A folytatásban ezekről lesz szó.

Minimális befizetés

Ha csak nem online kaszinó befizetés nélküli bónuszról van szó, amit hébe hóba lehet találni, de nagyon ritka, akkor az online kaszinó bónusz igényléséhez szükséged lesz egy minimális befizetés végrehajtásához. Mielőtt ezt megtennéd, mindenképpen ellenőrizd a kaszinó által felkínált fizetési módokat, hogy ne legyen ilyen tekintetben fennakadásod. Mint már említettük, a minimális befizetés nem egy nagy összeg, de enélkül nem tudod igényelni ezt a bónuszt.

Tétrakási követelmények

Ez az elem talán ezen bónuszok legnagyobb korlátozása. A kaszinó nem teszi meg, hogy ad neked 10.000 forintot, amellyel te nyersz mondjuk 100.000 forintot és azt viheted is, mert neki ez nem érné meg. Ezért találták ki a tétrakási követelményeket, ami egy olyan korlátozás, ami előírja, hányszor kell megforgatnod a kapott bónuszt és a nyereményt. Ez a szám a 25-szöröstől általában az 50-szeres, néha 70-szeres összegig terjed. Az olyan kaszinókat inkább kerüld, amelyek az utóbbi két számhoz közeli mértékű követelményeket támasztanak.

Fizetési módokra vonatkozó korlátozások

A minimális befizetéshez és a későbbi befizetésekhez, valamint, ha nyertél, akkor a kifizetésekhez is szükséged van rá, hogy megismerd az online kaszinó pénzügyi politikáját. Ezt a felhasználási feltételek között találhatod meg. Amire oda kell figyelni, az egyrészt az, hogy a kaszinóban használhatod-e az általad előnyben részesített fizetési módot, illetve, hogy a bónusz igényléséből nincs-e kizárva valamely fizetési mód. Ezt a bónusz felhasználási feltételei között tudod megnézni.

Földrajzi korlátozások

Vannak olyan online kaszinók, amelyek nem érhetők el minden országban. Ennek nem feltétlenül az adott kaszinó megbízhatósága az oka, sokkal inkább az ország politikája a szerencsejátékokkal kapcsolatban. De még ha el is érhető a kaszinó az adott országban, mindenképp nézd át a bónusz felhasználási feltételeit, ugyanis bizonyos bónuszok, vagy az ingyenes pörgetések esetében bizonyos játékok esetében megtörténhet, hogy azok nem igényelhetők abból az országból, ahol te tartózkodsz. Ilyenkor a VPN-es megoldással sem érdemes próbálkozni.

Érvényességi idő

Még egy korlátozás maradt, járjuk körül ezt is egy kicsit. Az érvényességi idő azt jelenti, hogy a megkapott üdvözlő bónuszt nem tudod korlátlan ideig használgatni, erre vonatkozóan pontos határidők vannak. Mégpedig olyan formában, hogy maga a bónusz az igényléstől számított meghatározott számú napon belül használható fel, a tétrakási követelmények esetében pedig szintén meghatározott határidő van, ameddig azt teljesíteni kell, ellenkező esetben a nyereményed törlésre kerül.

GYIK

Bármely játékban felhasználhatom az üdvözlő bónuszt?

Általában nincs erre vonatkozó korlátozás, de néha igen. Ezt a bónusz felhasználási feltételei között találod meg.

Hol találok információt arról, hogy mely kaszinó kínál üdvözlő bónuszt?

Számos internetes oldal listázza a különböző üdvözlő bónuszokat, de az adott kaszinó kezdőlapján is általában megtalálod annak elemeit.

Mennyi a minimális befizetés összege?

Ez kaszinótól függően változik, általában 3.000-6.000 forint szokott lenni.

Visszautasíthatom az üdvözlő bónuszt?

Igen, erre is van lehetőség. Az üdvözlő bónuszt nem vagy köteles elfogadni.

Telefonról is igényelhető az üdvözlő bónusz?

Az online kaszinó üdvözlő bónuszra nem vonatkozik olyan korlátozás, hogy azt a mobilról történő regisztráció során ne igényelhetnéd.

Mire használhatom fel a kedvezményeket?

Ezt általában a bónusz feltételei között találhatod. Az ingyenes pörgetéseket a nyerőgépeken, a bónuszt pedig vagy minden játékon, vagy a kaszinó által kijelölteken.

Magyarországon is elérhetők az üdvözlő bónuszok?

Amelyik kaszinó elérhető Magyarországon, annak a bónuszai is igényelhetők.

Üdvözlő bónuszt csak akkor kaphatok, ha új játékos vagyok a kaszinóban?

Igen, ennek a promóciónak az a lényege, hogy az új játékosok igényelhetik.