Bitgamo: Eerste Cryptobeurs met fiduciair aanbod zonder KYC of accountregistratie | News Direct

Bitgamo: Eerste Cryptobeurs met fiduciair aanbod zonder KYC of accountregistratie

News release by Bitgamo S.A.

facebook icon linkedin icon twitter icon pinterest icon email icon Luxemburg, | August 30, 2023 09:50 AM Mountain Daylight Time

Bitgamo is een snelgroeiende sensatie op de wereldwijde cryptomarkt door fiduciaire crypto aan te bieden zonder enige KYC of accountregistratie. Als de eerste cryptobeurs die dit zeer nuttige voordeel biedt, wil het bedrijf crypto populair maken in landen die achterlopen bij het adopteren van digitale valuta. Om alles nog spannender te maken, biedt deze snelgroeiende cryptobeurs een hogere prijs dan de huidige marktprijs.

Belangrijkste kenmerken van Bitgamo

  1. Beste wisselkoers op de markt
  2. Geen accountregistratie vereist
  3. Geen noodzaak om documenten zoals een paspoort, andere identiteitsbewijzen, geldbewijzen enz. te verstrekken
  4. Onmiddellijke transactie

 

Bitgamo kan aanzienlijk hogere wisselkoersen aanbieden omdat het de cryptovaluta via meerdere derde partijen distribueert naar het Midden-Oosten en andere landen waar het verkrijgen of investeren in cryptovaluta uitermate moeilijk is. Als accountloze cryptobeurs bieden ze het snelste, veiligste en meest private alternatief om crypto in USD om te zetten. Met slechts één klik kunnen gebruikers transacties naadloos en onmiddellijk voltooien.

Het beschermen van de privacy van haar klanten heeft de hoge prioriteit bij Bitgamo. In tegenstelling tot andere soortgelijke diensten maakt het bedrijf geen gebruik van webanalyses van derden, klantenservicesoftware, automatiseringsplatforms voor marketingdoeleinden en marketingcampagnes via e-mail. Als voorstander van decentralisatie stelt Bitgamo extreem hoge eisen op het gebied van gebruikersgegevens- en-privacybescherming.

Ga voor meer informatie over Bitgamo naar https://bitgamo.com/ 

  Over Bitgamo: Bitgamo is een cryptobeurs die in 2020 is opgericht door een bekende financiële groep met de visie om de voordelen van crypto te introduceren in landen waar het moeilijk is om cryptovaluta te kopen of bezitten, terwijl tegelijkertijd privacygerelateerde problemen worden aangepakt. Door cryptovaluta te herdistribueren via meerdere derde partijen, biedt Bitgamo een hogere prijs, tot wel 10%, in vergelijking met de marktprijs.

 

Contact Details

 

Gabriel Weber

 

press@bitgamo.com

 

Company Website

 

https://bitgamo.com/

project media

Tags

BitgamoCryptoCryptocurrencyCryptovaluta