Er Pepe-myntprisen død? $COPIUM og AiDoge kan være den beste kryptovalutaen å kjøpe i dag | News Direct

Er Pepe-myntprisen død? $COPIUM og AiDoge kan være den beste kryptovalutaen å kjøpe i dag

News release by Finance News

facebook icon linkedin icon twitter icon pinterest icon email icon Oslo, Norge | May 25, 2023 11:37 AM Eastern Daylight Time

Prisen på Pepe-mynten (PEPE) fortsetter å kjølne og noen hevder at denne kryptovalutaen kanskje nå er død.

PEPE/USD ble sist handlet for rundt $0.0000015, ifølge DEX Tools.

Det er en tilbakegang på mer enn 60% fra kryptovalutaens nylige høydepunkter nær $0.0000040.

Teknikere bemerker at Pepe er i ferd med å danne en vimpelstruktur som enten kan signalisere starten på en ny parabolsk oppgang, eller et friskt fall.

 

Gitt at Pepe, på nåværende prisnivåer, fremdeles har en markedsverdi på rundt $620 millioner, og gitt at de bredere kryptovalutamarkedene fortsetter å trekke seg tilbake, ser muligheten for en frisk oppgang tilbake til milliarddollar-markedsverdien begrenset ut.

I mellomtiden, hvis Pepe brøt ned på nedsiden av sin nåværende tekniske struktur, kunne det åpne døren for en ytterligere 70% prisnedgang tilbake til støtte i $0.00000045-området.

Selv om det nok er for tidlig å hevde at Pepe er død, ville disse påstandene definitivt få mer troverdighet dersom meme-mynten skulle stupe ytterligere 70% fra dagens nivå.

Det sagt, Pepe er sannsynligvis ikke den beste kryptovalutaen å kjøpe i dag – Pepe har allerede beriket sine tidlige investorer, og de som nå går inn i markedet risikerer å betale altfor mye for hver token.

Investorer som ønsker å komme tidlig inn i en ny, høy-potensiell meme-mynt, bør derfor se andre steder.

Her er to meme-mynter som blir overvåket av teamet på Business2Community som kan være bedre kryptovalutaer å kjøpe i dag.

Copium Token (COPIUM)

Etter noen dager med hype-bygging og et invitasjonsbasert salg i forkant, ble Copium Token (COPIUM) lansert på torsdag og hadde en eksplosiv start.

COPIUM traff en topp på $0.016 på torsdag, rundt 16x opp sammenlignet med sin salgs- og noteringspris på litt over $0.001 og har sett enorme handelsvolumer på over $44 millioner de siste 24 timene.

COPIUM/USD ble sist handlet for rundt $0.08 per token, noe som betyr at de tidlige investorene fremdeles er godt i pluss og tokenen nærmer seg å ha 3,000 innehavere.

Gitt tokenets leveranse på 1 milliard, antyder det en fullt utvannet markedsverdi på rundt $8 millioner.

Men med den imponerende listen over influensere som er involvert i prosjektet og som vil hjelpe til med å markedsføre mynten sammen med en serie med mediepartnerskap, kan mynten ennå pumpe mye høyere.

$COPIUM NEW CRYPTO Meme Coin 1,000% INCOMING? Missed Pepe Coin?

En av de beste salgspunktene til COPIUM er prosjektets token- og NFT-airdrop-konkurranse, som er designet for å stimulere HODL-ing i minst de neste tre ukene.

Et annet stort salgspunkt er at de som deltok i forsalget, ikke kan kaste sine beholdninger på markedet.

Bare 10% av deres tokens ble låst opp på tidspunktet for Uniswap-noteringen, med resten som skal bli innvilget i løpet av de neste tre ukene.

Copiums morsomme vri på temaet om krypto-degenererte som må takle sine betydelige tap betyr at det kan bli en stor hit, da det er noe mange i kryptoverdenen kan relatere til.

 Kjøp Copium i dag 

AiDoge (AI)

AiDoge.com, et morsomt AI-drevet meme-genererende verktøy og sosial medieplattform, kan bli en enorm hit da det ikke bare er en meme coin, men også har et solid bruksområde og nytte.

AiDoge bygger en plattform der brukere kan generere memes ved hjelp av banebrytende generativ AI-teknologi, før de deler dem med AiDoge-samfunnet via plattformens offentlige vegg.

Skaperne av de mest populære memes vil bli belønnet med AiDoges native $AI-token, noe som betyr at AiDoge bringer konseptet "meme-for-å-tjene" (M2E) til virkelighet.

AiDoge har allerede samlet inn en enorm sum på $9.7 millioner via det offentlige forsalget av sin native $AI-token og investorer bør handle raskt mens de fortsatt kan sikre seg tokenen til det observatørene sier er en betydelig rabatt i forhold til hvor høyt $AI har potensialet til å gå.

 Kjøp AiDoge i dag 

 

Contact Details

 

Finance News

 

Alex Brown

 

alex@financenews.com