Hva er den beste kryptoen å kjøpe akkurat nå? 12 mynter som kan eksplodere i 2023 | News Direct

Hva er den beste kryptoen å kjøpe akkurat nå? 12 mynter som kan eksplodere i 2023 Starten på 2023 har sett lysere ut for kryptovalutamarkedet, og dette er velkomment etter et tøft 2022 for alle aktivaklasser.

News release by CryptoMedia

facebook icon linkedin icon twitter icon pinterest icon email icon London, UK | September 04, 2023 01:29 PM Eastern Daylight Time

Med analytikere som håper å se noen store avkastninger i år, er det nå et perfekt tidspunkt å vurdere kryptovalutamarkedet for å finne kryptoprosjektene som kan gi størst avkastning.

 

Hva er de beste kryptoene å kjøpe nå for stor avkastning?

Eksperter er enige om at det er flere prosjekter og store kryptovalutaer som ser ut til å gjøre det bra i løpet av året, men det er ingen tvil om at et lite antall vil utkonkurrere resten. Å identifisere nøyaktig hvilke prosjekter som har det største potensialet kan ta mye tid, så her kan du finne en oversikt over de beste kryptovalutaene basert på analyser fra kryptomarkedsanalytikere:

 1. Shiba Memu (SHMU)

 2. Chancer (CHANCER)

 3. AltSignals (ASI)

 4. Metacade (MCADE)

 5. Binance Coin (BNB)

 6. Ethereum (ETH)

 7. Bitcoin (BTC)

 8. Filecoin (FIL)

 9. The Graph (GRT)

 10. Dogecoin (DOGE)

 11. Ripple (XRP)

 12. Uniswap (UNI)

 

1. Shiba Memu (SHMU) — En meme-mynt med ekte nytte

Hva er Shiba Memu?

 Shiba Memu er en splitter ny meme-mynt som har som mål å ta markedet med storm. Basert på den søte japanske Shiba Inu-hunden, er ikke Shiba Memu bare nok en meme-mynt som driver kryptohypen; den har reell nytte og har som mål å bli et kraftsenter for markedsføring ved å automatisere typisk tidkrevende markedsføringsoppgaver slik at markedsførere kan fokusere på andre ting. Shiba Memu planlegger å revolusjonere markedsføringstiltak ved å generere mer innhold enn over 100 byråer ville vært i stand til tilsammen. For å gjøre dette utnytter Shiba Memu både blokkjede- og AI-teknologi.

 

Shiba Memu lærer av vellykkede markedsføringsstrategier, skriver sin egen PR og markedsfører seg selv på tvers av relevante fora og sosiale nettverk. Den vil kunne generere innhold basert på dataene som AI kontinuerlig analyserer, og publisere dette på flere nettplattformer. Den vil deretter overvåke og analysere suksessen til markedsføringstiltakene og justere dem deretter, kontinuerlig lære og forbedre innholdet for å optimalisere resultatene.

 

Hvorfor bør du investere i Shiba Memu?

Meme-mynt-markedet var verdt svimlende $ 20 milliarder i 2022, og det forventes bare å vokse. Imidlertid er de fleste meme-myntene avhengig av å gå viralt, øke prisene, og når hypen forsvinner faller prisen drastisk. Dette gir investorer en veldig risikabel og kortsiktig mulighet. Hvis du selger et minutt for sent, har du tapt mye penger. Det er her Shiba Memu er annerledes; tokenet har iboende nytte og verdi, noe som gjør den til en potensiell langsiktig investering for alle som vurderer å kjøpe en meme-mynt. Meme-fans og kryptoentusiaster som ønsker å investere i meme-mynter bør vurdere Shiba Memu som et alternativ som kan gi dem god avkastning.

 

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

 

2. Chancer (CHANCER) — Forstyrre bettingindustrien

Hva er Chancer?

 Chancer er verdens første blokkjededrevne desentraliserte marked. Entreprenører og brødre Adam og Paul Kelbie så et gap i bettingbransjen og ønsket å skape en plattform der alle typer bet kan settes – fra vennskapelige bets blant venner og kolleger til virale, verdensomspennende bets på arrangementer som Superbowl eller Oscar-utdelingen. Imidlertid har tradisjonelle bettinghus og bookmakere en tendens til å kun fokusere på sportsbetting, og dermed ble Chancer født.

 

Chancer legger makten i brukernes hender; Chancer er en bettingplattform, ikke en bookmaker eller eller tippehus, og dermed er ikke oddsen skjev eller urettferdig. I stedet er alle innsatser rettferdige og uavhengig moderert slik at brukere kan tjene maksimalt.

 

Alle innsatser og utbetalinger gjøres i CHANCER, Chancer sin opprinnelige token som driver hele økosystemet. Brukere kan også tjene penger på ulike måter ved å bruke og promotere plattformen og deres markeder, eller til og med ved å bli en uavhengig nodemoderator.

 

Chancer har store planer for fremtiden. Deres whitepaper skisserer et omfattende veikart for fremtiden, inkludert planer om å til slutt bli en Dao.

 

Hvorfor bør du investere i Chancer?

Betting- og gamblingindustrien var verdt over $ 60 milliarder i 2022 og vil bare vokse ytterligere. Chancer sitt unike tilbud vil revolusjonere måten folk satser på, siden det ikke er noe hus å tape for – et fristende perspektiv for spillere som er lei av å ha oddsene stablet mot seg. Ved å bygge plattformen på blokkjede har Kelbie-brødrene utnyttet teknologi som vil gi spillere tillit på grunn av teknologiens gjennomsiktighet. Dette gjør Chancer svært forstyrrende innenfor bettingindustrien, og eksperter spår at Chancer vil ta en heftig del av den nevnte verdien av bransjen, noe som gjør den til en av de beste kryptoene å investere i for 2023.

 

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

 

3. AltSignals – beste krypto å kjøpe for AI-potensial

Hva er AltSignals?

 AltSignals er et utrolig nytt prosjekt som allerede har en sterk brukerbase på 50.000, og som drar nytte av trading-signalene det gir. Prosjektet er mest kjent for sitt innovative og vellykkede AltAlgo™-produkt som leverer mer enn 1.500 signaler med en utrolig suksessrate på 64 %. Prosjektet fortsetter å presse grensene og lanserer ASI-tokenet for å støtte utviklingen av neste generasjons produkt for trading-signaler — ActualizeAI.

 

ActualizeAI vil bruke de nyeste maskinlæringsteknikkene for å gi en enestående suksessrate for sine signaler. Dette gjør de ved å utnytte avanserte ML-implementeringer som naturlig språkbehandling (NLP) og forsterkende læring.

 

Hvorfor bør du kjøpe AltSignals?

Siden ASI-tokenet ikke bare er avgjørende for å få tilgang til det nye produktet, men også for å gi tilgang til den eksklusive AI Members Club hvor eierne kan tjene belønninger på andre måter, kan vi forvente at det vil bli et massivt kjøpspress på tokenet i fremtiden.

 

Det er ikke ofte investorer får muligheten til å sikre seg tokens for et etablert prosjekt til de svært rabatterte prisene som er tilgjengelige i ASI sitt presale, så smarte investorer forventes å fortsette å kjøpe i store mengder – spesielt i lys av det enorme potensialet som markedsanalytikere tilskriver til AltSignals-prosjektet.

 

>>> Du kan delta i AltSignals sitt presale her <<<

 

4. Metacade (MCADE) – revolusjonerer en verden av gaming

Hva er Metacade?

 Metacade legger grunnlaget for å endre måten spillere opplever favoritthobbyen sin på. Den nylige lanseringen av et detaljert whitepaper avslørte Metacade-teamets høye ambisjoner om å bygge den største play-to-earn (P2E) arkaden i verden. Dette prosjektet som vil gi spillerne muligheten til å tjene belønninger har fortsatt å tiltrekke seg oppmerksomhet.

 

Analytikere er begeistret for Metacade sin visjon. Delvis som et resultat av det omfattende belønningssystemet som sikrer at plattformen passer til et bredt spekter av forskjellige spillestiler. Dette betyr at uansett om spillere foretrekker å spille alene eller teste ferdighetene sine mot det beste av hva Metacade-fellesskapet har å tilby mens de kjemper seg til toppen av poengtavlene, har Metacade noe for alle. Dette gir prosjektet et enormt totalt adresserbart marked (TAM) med alle de 3 milliarder spillerne.

 

Metacade sitt innovative design går også utover belønninger for spilling og stimulerer til konstant forbedring av brukeropplevelsen gjennom bruk av belønninger for positive aktiviteter som å dele alfa og skrive spillanmeldelser.

 

Hvorfor bør du investere i Metacade?

Metacade sitt verktøytoken MCADE er avgjørende for plattformens funksjon og gir derfor investorer en mulighet som vil bli sterkt påvirket av den forventede veksten i brukertall i 2023 og utover, noe som fører til at mange anser MCADE blant den beste kryptoen å kjøpe akkurat nå.

 

Prosjektet er også bygget på Ethereum-blokkjeden som gjør at det kan dra nytte av den innebygde sikkerheten til proof-of-stake-kjeden. Ethereum-nettverket er også det mest pålitelige, som gjør at brukere og utviklere kan være trygge på driftstiden til kjeden.

 

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

 

5. Binance Coin – nyter støtten fra en stor sentralisert børs

Hva er Binance Coin?

Ved siden av at Binance er den mest dominerende av alle sentraliserte børser og kan skilte med de mest globale trading-transaksjonene blant kryptobørser i universet, har selskapet også gjort betydelige anstrengelser for å utvikle Binance-økosystemet. Dette inkluderer Binance Smart Chain, en egen blokkjede drevet etter det opprinnelige tokenet BNB.

 

Binance Smart Chain har mye støtte fra Binance, og selv om kjeden anses som mer sentralisert enn mange andre, har de lave transaksjonsgebyrene (det kan koste så lite som $ 0.02 for en enkelt transaksjon) kombinert med raske blokkeringstider, gjort at kjeden har blitt veldig populær blant mange nye prosjekter; fra meme-mynter til desentraliserte børser.

 

Ved å tilby funksjonaliteten for å støtte smarte kontrakter, har Binance Smart Chain sett mange desentraliserte finansinstitusjoner, meme-mynter og non-fungible tokens bli notert på børs.

 

Hvorfor bør du kjøpe Binance Coin?

Ved å tilby funksjonaliteten som støtter smarte kontrakter, har Binance Smart Chain sett mange desentraliserte finans-, meme-mynter og non-fungible tokens bli notert på børs. Med de utrolig lave gassavgiftene vil den sannsynligvis bli et populært mål for mange prosjekter i fremtiden.

 

Binance lar også brukere tjene belønninger for å satse den opprinnelige valutaen BNB-tokens, og med et dedikert fellesskap kan den ha en lys fremtid foran seg. Med Binance som hjelper til med å få kryptoindustrien til å vokse, og ved å tilby en sikker og rimelig vei til markedet for utviklere, kan den gi stor avkastning for investorer til tross for sin allerede høye markedsverdi. Dette gjør den til en god kandidat for investorer, og blant den beste kryptovalutaen å investere i.

 

6. Ethereum – skaperen av smarte kontrakter

Hva er Ethereum?

Ethereum fulgte kort tid etter Bitcoin og revolusjonerte bredden av kryptoindustrien ved å bringe gjennombruddet av smarte kontrakter til massene. Ethereum-prosjektet bruker blokkjedeteknologi og smarte kontrakter for å møte et stort spekter av de forskjellige bruker-casene – fra meme-mynter til desentralisert finans.

 

Ethereum-blokkjeden har nå gått over til en proof-of-stake-konsensusmodell, med det opprinnelige tokenet ETH som brukes til å validere transaksjoner. Denne overgangen fra proof-of-work ble fullført i 2022 og legger også til rette for lavere transaksjonsgebyrer i fremtiden.

 

Antallet desentraliserte applikasjoner på Ethereum-blokkjeden fortsetter å vokse, og det er derfor ikke rart at ETH har vært blant de beste kryptoene å kjøpe i mange år.

 

Hvorfor bør du kjøpe Ethereum?

Markedsverdien til Ethereum er nest etter Bitcoin sin, og dette har fått mange til å tro at det er vanskelig å antyde at ETH er den beste kryptovalutaen å investere i på grunn av det lavere potensialet for stor avkastning sammenlignet med prosjekter i et tidligere stadium.

 

Men med Ethereum-blokkjeden som ble brukt til flere og flere store bruker-caser og regulering som gir grønt lys for TradFi-investorer i år, kan vi se en økning av midler inn i Ethereum-nettverket, noe som kan bety at markedsverdien fortsatt har et stykke å gå — og forutsatt at teamet kan holde gassavgiftene lave.

 

7. Bitcoin – det beste valget for digital valuta

Hva er Bitcoin?

Helt siden den ble opprettet tilbake i 2009 bak pseudonymet Satoshi Nakamoto, har Bitcoin definert industrien og stadig vokst i popularitet til tross for alle odds.

 

Bitcoin er den største kryptovalutaen og bruker blokkjede for å registrere og verifisere transaksjoner. Siden den opererer uten en sentral myndighet eller et mellomledd, anses det for å være et «peer-to-peer» betalingssystem. Transaksjoner ved hjelp av Bitcoin behandles av et nettverk av noder som kommuniserer med hverandre og opprettholder en delt hovedbok over transaksjoner, og det er veldig enkelt for alle å starte en node for å hjelpe til med å sikre Bitcoin-nettverket.

 

Bitcoins begrensede forsyning på 21 millioner bitcoins er et definerende trekk ved denne digitale valutaen, og dette begrensede tilbudet skaper en knapphet som har drevet mye av Bitcoin sin prisutvikling gjennom årene. Dette håndheves av den underliggende koden som bestemmer hastigheten som nye bitcoins opprettes med gjennom blokk-mining, og det totale antallet bitcoins som til slutt er mulig ved mining.

 

Ved siden av å være et betalingsmiddel, er Bitcoin også kjent for sitt potensial som verdilager. Det har blitt sammenlignet med digitalt gull på grunn av det begrensede tilbudet og potensial til å tjene som en sikring mot inflasjon. Det har også inspirert mange av prosjektene i kryptouniverset, med slike som Litecoin som er ansett for å være sølvet til Bitcoins gull.

 

Mange BTC-eiere tror at prosjektet en dag vil erstatte fiat-valutaer helt og holdent, og vil holde på lang sikt, enten det er på en sentralisert børs, en hardware lommebok eller å holde de private nøklene selv.

 

Hvorfor bør du kjøpe Bitcoin?

Bitcoin ser ikke lenger det samme nivået av ekstrem volatilitet som den en gang gjorde, men det betyr ikke at Bitcoin ikke kan gi solid avkastning for investorer. BTC kan se bevegelse i år ettersom reguleringen starter og øker sannsynligheten for at en amerikansk Bitcoin ETF blir godkjent.

 

Mange investorer foretrekker prosjekter som er på et mye tidligere stadium, for eksempel et innledende tilbud fra børser eller enda tidligere. Selv om Bitcoin-mining nå er vanskelig, vil BTC sannsynligvis forbli en av de beste kryptoene å kjøpe og fortsette å lede an i kryptovalutamarkedet.

 

8. Filecoin – den beste kryptovalutaen for desentralisert fildeling

Hva er Filecoin?

Filecoin er et kryptovaluta-prosjekt som driver et desentralisert lagringsnettverk, slik at filer kan lagres på en svært sikker måte uten behov for sentraliserte servere. Kryptovaluta-investorer anser Filecoin for å være den ledende Web 3.0-kryptovalutaen for lagringsinfrastruktur på markedet, og gjeldende pris og markedsverdi gjenspeiler hvilket potensial dette prosjektet har.

 

Prosjektet har et sett med økonomiske insentiver som sikrer at lagringsleverandører følger reglene, og prosjektet håndterer for tiden nesten 500 petabyte med data for klienter.

 

Hvorfor bør du kjøpe Filecoin?

Filecoin er et godt eksempel på et token som kan underbygge fremtiden til kryptomarkedet, Web 3.0 bruker-caser og et desentralisert internett. Hvis prosjektet er i stand til å demonstrere sin evne til å fortsette å skalere, kan det bety at prisen på FIL vil stige som følge av den økende bruken av prosjektets teknologi.

 

Mens mange andre kryptoaktiva tilbyr lite nytteverdi, setter Filecoin sin bruk av FIL-token den foran mange andre kryptoer og til og med noen av de med høyere markedsverdier. Dette kan bety at en 2–3x for FIL ikke ville overraske analytikere etterhvert som veksten i Web 3.0 fortsetter.

 

9. The Graph – best for lagrede blokkjededata

Hva er The Graph?

Graph-tokenet har posisjonert seg som en av kryptoaktivaene som støtter den fremtidige infrastrukturen til Web3, med prosjektet som bruker sitt opprinnelige token GRT for å muliggjøre et lagdelt system for blokkjede dataindeksering og gjenfinning av data. Denne funksjonaliteten er avgjørende for prosjekter som ønsker å bruke data som er lagret på mange forskjellige blokkkjeder, og The Graph ønsker å gjøre tilgangen til disse dataene enkel og effektiv for brukerne.

 

Bruker-caser for The Graph bør utvides betydelig etter hvert som interessen for blokkjededata vokser. Dette kan være for å holde styr på virtuelle tomter i blokkjede-gaming eller markedsanalyse av likviditetsnivåer på tvers av mange forskjellige desentraliserte protokoller.

 

Hvorfor bør du kjøpe The Graph?

Web 3.0 Infrastruktur er toppkandidater for de beste kryptoene å kjøpe, og selv om de vanligvis er langsiktige investeringer, er de en bra del av balanserte kryptoporteføljer. Det vil sannsynligvis ta mange år før GRT oppnår stor avkastning, og det spiller en viktig rolle i industriens fremtid.

 

Etter hvert som flere og flere prosjekter blir notert på børs i Web3, fra overvåking av forsyningskjeder til play-to-earn-plattformer, vil The Graph se brukerbasen fortsette å øke. Hvis prosjektet er i stand til å bygge de riktige insentivene gjennom det skiftende landskapet, kan det se stor avkastning for eierne, i området 3-4x.

 

10. Dogecoin – den beste kryptoen å investere i for memes

Hva er Dogecoin?

Dogecoin er en kryptovaluta som ble skapt som et morsommere og mer tilgjengelig alternativ til Bitcoin, og selv om det begynte som en spøk har den bygget et fellesskap som er blant de sterkeste i kryptoverdenen. Prosjektet ser på seg selv som en levedyktig digital valuta, og mange dedikerte tilhengere har i flere år heiet den frem som den beste kryptoen å investere i.

 

Den tekniske utviklingen av prosjektet har fortsatt etter en lang pause, og dette kan hjelpe Dogecoin til å forgrene seg til flere bruksområder og til og med levere sine egne smarte kontrakter for blokkjede.

 

Hvorfor bør du kjøpe Dogecoin?

Det florerer rykter om at Dogecoin kan gå over til proof-of-stake i fremtiden, noe som kan bety mye mindre motstand fra de som er opptatt av miljøet og gi prosjektet enda et løft.

 

Når du er på utkikk etter den beste kryptoaktivaen å investere i, er Dogecoin ofte et sterkt valg på grunn av tilgjengeligheten, og etterhvert som kryptoaktiva blir mer vanlig, kan vi se Dogecoin øke i trading-volum ettersom den svært ustabile kryptovalutaen plukkes opp enten som en langsiktig investering eller bare for moro skyld.

 

Avkastningen vil sannsynligvis alltid være høyere på nye kryptoprosjekter, men Dogecoin-kjedens opprinnelige kryptovaluta DOGE kommer til å være her på lang sikt, spesielt hvis den er i stand til å låse opp smarte kontrakter i fremtiden.

 

11. Ripple – beste kryptovaluta for banker

Hva er Ripple?

Kryptoentusiaster kjenner godt til Ripple. Det langvarige prosjektet ble grunnlagt i 2012 og bruker RippleNet-plattformen sin for å lette betalinger over landegrensene, med XRP-tokenet som både fungerer som likviditet og som en bro til fiat-valuta for transaksjoner.

 

Ripple har vært låst i et søksmål med SEC i årevis om hvorvidt XRP kvalifiserer som en sikkerhet, og prosjektets verktøy i den virkelige verden ble satt på vent inntil partene kunne komme til en løsning. Den nylige SEC-dommen gikk i Ripple sin favør, og fikk verdien av XRP til å stige fra $ 0.4736 til $ 0.8173 over natten. Når volumet av globale transaksjoner som utføres på tvers av landegrensene blir tatt i betraktning, og hvis XRP blir fullt utnyttet, kan den dra nytte av astronomiske transaksjonsvolumer.

 

Hvorfor bør du kjøpe Ripple?

Mange andre kryptovaluta-aktiva har sett en mer positiv prisutvikling de siste årene som et resultat av SEC-søksmålet, men nesten ingen andre blokkjedeplattformer har de relasjonene til banker som Ripple-teamet har.

 

Etter at Ripple sin positive dom var fakta, skjøt prisen på tokenet i været. I tillegg blir Ripple sin XRP Ledger tatt i bruk av banker rundt om i verden, inkludert banker i Japan og Sør-Korea.

 

Den høye totale markedsverdien til Ripples XRP-token har heller ikke avskåret mengden av ivrige fans. Ripple kan fortsatt møte juridiske problemer hvis SEC bestemmer seg for å anke saken sin, så de langsiktige utsiktene for XRP sin tokenpris gjenstår å se.

 

12. Uniswap – det beste valget for desentraliserte kryptobørser

Hva er Uniswap?

Uniswap er en desentralisert børs bygget på Ethereum-blokkjeden, og har vært en betydelig bidragsyter til Ethereum-økosystemet ved å gi brukere tilgang til tidlige digitale aktiva før de blir notert på vanlige sentraliserte børser.

 

Uniswap bruker en automatisert markedsmaker-modell (AMM), noe som betyr at priser på pair trading bestemmes av en matematisk algoritme som tar hensyn til mengden penger i likviditetslisten på plattformen.

 

Uniswap er kanskje den mest kjente av de desentraliserte applikasjonene som er bygget på blokkjedeteknologi, og kryptotokenet UNI har hatt nytte av dette – selv gjennom kryptovinteren.

 

Hvorfor bør du kjøpe Uniswap?

Uniswap er en sentral del av Ethereum-økosystemet, og rollen det spiller for å gi brukere tilgang til prosjekter i tidlig fase og andre kryptovalutaer som ikke er på sentraliserte børser, er en viktig del av Ethereum-økosystemet.

 

Kryptovalutamarkedene virker usikre på fremtiden til desentraliserte applikasjoner i lys av reguleringen som kommer i år, men UNI kan se en stor prisstigning hvis den er i stand til å holde tritt med tilbudet til DEX-konkurrenter og hvis Ethereum fortsetter å vokse i lys av lavere transaksjonsgebyrer.

 

Konklusjon – Hva er den beste kryptoen å kjøpe akkurat nå?

Selv om det er mange prosjekter som kan øke kryptovalutapriser og gi stor fortjeneste for investorer i år, er Shiba Memu en klar favoritt som den beste kryptoen blant kryptomarkedseksperter. Med det enorme potensialet som prosjektet har sammen med de svært rabatterte prisene på token som er tilgjengelige under det populære presale, er det et åpenbart valg for de investorene som er fokusert på å finne den beste kryptovalutaen på markedet for å maksimere sin fortjeneste og kryptoportefølje i år.

 

Relaterte vanlige spørsmål om krypto

Hva er kryptovalutaer?

Kryptovalutaer er digitale eller virtuelle valutaer som bruker innovative krypteringsteknikker for å sikre og verifisere transaksjoner og kontrollere opprettelsen av nye enheter av kryptovalutaen (som ofte kalles tokens eller mynter). En nøkkelkomponent for kryptovalutaer er desentraliseringen, noe som betyr at de ikke kontrolleres av en sentralbank eller myndighet som en regjering eller annen finansinstitusjon.

 

I stedet bruker kryptovalutaer blokkjedeteknologi som er et distribuert hovedboksystem som muliggjør sikre og transparente transaksjoner. Hver transaksjon registreres i en blokk på blokkjeden og valideres av et nettverk av datamaskiner, kjent som noder, som jobber sammen for å verifisere og bekrefte transaksjonen, ofte for å tjene belønninger i blokkjedens opprinnelige token.

 

Hva er et krypto-presale?

Et krypto-presale er en metode for innsamling som brukes av kryptovalutaprosjekter for å skaffe penger før de lanserer sitt første mynttilbud til publikum.

 

I krypto-presale tilbyr et prosjekt et begrenset antall tokens eller mynter til en utvalgt gruppe investorer, typisk institusjonelle investorer eller enkeltpersoner med høy nettoverdi, til en rabattert pris. Formålet med presale er først og fremst å samle inn midler for å støtte utviklingen av prosjektet, og har også ofte fordelen av å begynne å bygge et fellesskap av støttespillere rundt et prosjekt. Presale kan gi høy avkastning for investorer på grunn av de lave tokenprisene og muligheten for vekst som prosjekter har på dette tidlige stadiet, noe som fører til at mange vurderer dem som den beste kryptoen å investere i.

 

Hvilken krypto vil eksplodere i 2023?

Det er vanskelig å vite hvilken krypto på markedet som vil gi størst avkastning i 2023, men Metacade er et prosjekt som ser ut som om det er på vei til å gi enorm avkastning som et resultat av det høye nivået av tokenets nytteverdi og det enorme potensialet til prosjektet og sektoren generelt. Presale av krypto er allment sett på som den beste tiden å investere, ettersom tidlige investorer kan sette tokens på hardware-lommeboken som en langsiktig investering og høste alle gevinstene etter hvert som et prosjekt blir allemannseie.

 

Hvilken krypto bør jeg kjøpe på kort sikt i dag?

Mens Metacade ser ut til å være et av kryptoprosjektene som har størst sjanse for å eksplodere i år, gitt de rabatterte tokenprisene og de høye rentenivåene som er sett siden lanseringen av presale, er Bitcoin også et prosjekt som kan få relativt stor avkastning i år ettersom reguleringen starter og TradFi begynner å komme på banen.

 

Hvilken krypto bør jeg kjøpe på lang sikt i dag?

Ved siden av Metacade viser Theta Network mye potensial som et prosjekt som kan gi en skaleringsløsning for neste generasjon av internett ved å gjøre det mulig for utviklere å strømme video på en banebrytende og desentralisert måte. Dette kan gjøre det til et godt valg for beste kryptovaluta å investere i.

 

Hva er den beste kryptovalutaen å investere i 2023?

Nøkkelen til å finne den beste kryptovalutaen å investere i for året er å identifisere kryptoprosjekter som har en lav verdi i forhold til potensialet. Der prosjektet gjør det mulig for utviklere å bygge videre på økosystemet er også et stort pluss ettersom det gir virkelig verdi (og virkelige belønninger) og oppmuntrer andre kryptoaktiva til å tilføre verdi til kjerneprosjektene.

 

Finnes det kryptovaluta-ETF-er (børshandlede fond)?

Kryptovaluta-ETF er allerede tilgjengelig i noen land, med den første kryptovaluta-ETF lansert i Canada i februar 2021. Flere andre land, inkludert USA, vurderer for tiden forslag til egne kryptovaluta-ETF-er, som vil tillate investorer å få eksponering mot en diversifisert portefølje av kryptovalutaer uten å måtte holde underliggende aktiva direkte.

 

Contact Details

 

SHIBA LIMITED

 

SHIBA LIMITED

 

CONTACT@SHIBAMEMU.COM

 

Company Website

 

http://shibamemu.com

Tags

CHANCERSHIBAMEMUSHMUSHIBAALTSIGNALSASIMETACADEMCADECRYPTOCRYPTOCURRENCYBTCBITCOINMEMUKRYPTO