Meme Coinet $COPIUM Bränner 30% av Tokens Denna Vecka - Kursen Förväntas Tiodubblas När Köpare Strömmar In | News Direct

Meme Coinet $COPIUM Bränner 30% av Tokens Denna Vecka - Kursen Förväntas Tiodubblas När Köpare Strömmar In

News release by Finance News

facebook icon linkedin icon twitter icon pinterest icon email icon Stockholm, Sverige | May 25, 2023 01:24 PM Eastern Daylight Time

Memecoinet $COPIUM, som för tillfället dominerar trendlistorna, avser att bränna 30% av sin totala tokenmängd, ett drag som satt rejäl fart på priset.

Copiums kryptovaluta har klättrat med 100% efter att ha hittat en stabil nivå vid $0,0030. Med en total mängd av 1 miljard tokens innebär det att 300 miljoner tokens kommer att brännas.

Teamet meddelade om den kommande bränningen via Twitter klockan 21:00 på lördagskvällen. Sedan dess har priset hittat en ny bas och börjat klättra ännu mer.

Enligt ett fastnålat meddelande i projektets Telegram-grupp kan bränningen av tokens komma att äga rum redan denna vecka. Krypto-YouTubers diskuterar redan att $COPIUMs pris kan tiodubblas.

$COPIUM upp 100% sedan Bränningsnyheten – Även Likviditetslås Väntas

Ett meddelande från teamet på Discord bekräftar att "likviditetspoolen också kommer att låsas direkt efter" bränningsevenemanget.

Planerna att minska mängden av $COPIUM-token lockar köpare inför bränningsevenemanget. En minskning av mängden kan potentiellt öka värdet på de kvarvarande tokens om antalet köpare fortsätter att stiga, vilket det gör i nuläget.

Det finns för tillfället 2 500 ägare av $COPIUM-token och den siffran ökar för varje timme.

NFT-belönade memecoinet $COPIUM handlas för närvarande på följande centraliserade kryptobörser: AscendEx, LBank, Poloniex, MEXC Global och Bitkan.

Den finns även på den ledande decentraliserade börsen Uniswap. Kryptovalutan framträder också regelbundet som ett 'Hett Handelspar' på Dextools, den mest framstående databasen och handelsplattformen för decentraliserad handel.

Fler noteringar på centraliserade börser antas vara under planering när teamet fortsätter att öka den digitala tillgångens synlighet inom kryptomarknaden.

Lanserad på Uniswap den 18 maj, stöds $COPIUM av några av de mest inflytelserika namnen inom kryptohandel, såsom Faze Banks som har 2,8 miljoner Twitter-följare, DeeZe med 250k, Cozomo de’ Medici med 289k följare och foobar med 130k. Listan fortsätter.

Även om projektet är öppet med sin grund i humor och gemenskap, är det långt ifrån hela historien när det gäller $COPIUM.

$COPIUM har definitivt underhållningens x-faktor, genom att leka med idén om att 'klara av' utmaningarna i kryptovärlden. Dess bofasta konstnär gör en strålande insats.

$COPIUM erbjuder en mycket Attraktiv Ingångspunkt för 10-faldig Avkastning

 $COPIUM nådde sitt hittills högsta pris på lanseringsdagen med $0.00164. Just nu ligger priset på $0.005786, vilket ger en utmärkt ingångspunkt för nya köpare av kryptovalutan.

$COPIUM befinner sig nu i ett mycket gott läge eftersom väntan på 30% bränning tar marknadsdeltagarnas uppmärksamhet. Förväntan inför bränningsevenemanget har tänt FOMO-glöden.

Att bränna tokenutbudet har en liknande effekt som återköp av aktier. Ett företag kan köpa tillbaka egna aktier från aktieägare för att ta bort dem från den fria cirkulationen.

I kryptovalutans fall skickar teamet, istället för att köpa till ett visst pris från befintliga innehavare, en del av utbudet till en speciell adress från vilken kryptovalutan inte kan skickas. Genom denna bränningsmekanism tas dessa tokens bort från det totala utbudet.

Kryptoexperter förutser en 1,000% avkastning för $COPIUM, men memecoinet har potentialen att klättra mycket högre tack vare dess viralitet, tokenekonomi och användning.

För handlare och investerare som letar efter nästa Pepe eller Dogecoin, är $COPIUM en ledande kandidat.

Den totala likviditeten ligger på en mycket respektabel summa av $2.96 miljoner och handelsvolymen under det senaste dygnet uppgår till $3.38 miljoner.

Optimisterna siktar på att bryta igenom marknadsvärdet på $10 miljoner, med en fördubbling i sikte inför helgen.

Vid skrivandets stund är $COPIUM:s marknadsvärde $5.72 miljoner.

Bara fyra dagar efter lanseringen framstår kryptovalutan som ett lockande tillägg till en kryptobaserad portfölj, perfekt anpassad för placering i memecoin-segmentet.

$COPIUM NFT airdrop – golvpris når 0.69 ETH

Två timmar efter lanseringen av $COPIUM tog teamet en skärmdump för att avgöra de 200 största tokeninnehavarna som skulle få en NFT Copium Tank.

Ju mer $COPIUM en innehavare äger och köper, desto mer kommer deras NFT-tank att fyllas. Innehavarna av Copium Tank NFT har två veckor på sig att fylla på sin tank så mycket som möjligt.

NFT:erna kan handlas offentligt på sekundärmarknader som Opensea. Den som äger NFT:en vid tidpunkten för airdrop kommer att motta hela beloppet, oavsett om plånboksadressen är bland de 200 främsta.

Kriteriet för de 200 bästa gällde bara den ursprungliga fördelningen av Copium Tank NFTs. Hitta mer detaljer om de 200 NFT:erna i Twitter-tråden här.

Efter den två veckor långa perioden kan ägarna till Copium Tank NFT använda sin tank för att hämta sina $COPIUM airdrop-tokens.

Antalet tokens en ägare kommer att få är direkt korrelerat till hur mycket deras Copium Tank NFT är fylld.

Ett datum för NFT-airdropet har ännu inte släppts. NFT:en kan behållas eller handlas på sekundärmarknaden.

Det fanns 10 miljoner $COPIUM-tokens tillgängliga för de 200 största $COPIUM-tokeninnehavarna under airdrop, vilket motsvarar 1% av tokenets totala utbud på 1 miljard.

Copium Tank NFT:erna har för närvarande ett lägsta pris på OpenSea på 0.69 ETH.

$COPIUMs Globala Marknadsföringskampanj trappas upp – Dags att Köpa

Copium-token har redan en livlig social gemenskap. Deras Twitter har nått 18,100 följare.

Telegram har dess community vuxit till 2,356 medlemmar.

Men teamet lämnar inget åt slumpen. På Discord-servern meddelades det att det kommer att komma “en ny våg av global PR för att marknadsföra 300 miljoner token bränningen”.

För att köpa $COPIUM direkt på decentraliserade börser som Uniswap behöver du en kryptoplånbok finansierad med ETH.

På centraliserade börser, för att köpa, skapa ett konto och slutför KYC-verifiering, finansiera ditt konto och handla sedan COPIUM/USDT-paret på en av de tre ovan nämnda börsplatserna.

 

Contact Details

 

Finance News

 

Alex Brown

 

alex@financenews.com