VectorBuilder vinder førstepræmien i stor innovationskonkurrence | News Direct

VectorBuilder vinder førstepræmien i stor innovationskonkurrence

VectorBuilder Inc.
News release by VectorBuilder Inc.

facebook icon linkedin icon twitter icon pinterest icon email icon Chicago, IL | November 30, 2022 09:09 AM Eastern Standard Time

 

VectorBuilder Inc., der er verdensførende inden for teknologi til genindgivelse, meddeler, at virksomhedens center for F&U og produktion i Guangzhou, Kina, har vundet førstepræmien på 7th “Chuangke Innovation and Entrepreneurship Global Competition”, der afholdtes i Hangzhou, Kina.

Den betydningsfulde konkurrence med et meget stærkt deltagerfelt er en af de største i Kina og dækker vækstvirksomheder inden for alle high-tech-brancher, herunder grøn energi, nye materialer, kunstig intelligens, informationsteknologi, smart produktion, bioteknologi osv. Over 37.000 high-tech-virksomheder, det største antal nogensinde, deltog i konkurrencen. Dommerpanelet gav VectorBuilder den højeste score for virksomhedens “transformerende innovationer i teknologier til genindgivelse, som har været drivkraften bag virksomhedens hurtige udvikling til at være førende i branchen”.

VectorBuilder leverer løsninger til genindgivelse til både grundforskning og kliniske behov, herunder CGT. Virksomheden tilbyder komplette tjenester inden for CRO, CDMO og udlicensering af IP. Et fremtrædende træk ved VectorBuilder er virksomhedens innovative e-handelsplatform, der giver forskere mulighed for nemt at designe og bestille tilpassede vektorer online. Platformens popularitet blandt forskere er hurtigt voksende og har gjort det muligt for VectorBuilder at udvide hurtigt med en række tjenester til genindgivelse. VectorBuilder har indtil nu leveret CRO- og CDMO-tjenester til tusindvis af højere læreanstalter og biotekvirksomheder/lægemiddelvirksomheder i mere end 80 lande.

“Det er en stor ære for os at vinde toppræmien i denne store konkurrence,” udtaler dr. Bruce Lahn, chefforsker hos VectorBuilder. “Vi vil fortsætte med at udvikle innovative me-best og me-only produkter inden for genindgivelse for at styrke forskningen i bioteknologi og genetisk medicin verden over”.

Dr. Kristofer Mussar, der er VectorBuilders driftsdirektør tilføjer: “Det ligger i kulturen i VectorBuilder at inspirere alle teammedlemmer til at tænke kreativt og frit for at udvikle optimale løsninger til vores kunder. Det er ret fantastisk at blive anerkendt som den mest kreative virksomhed ikke bare inden for vores egen branche men blandt alle nye teknologier, selvom det måske ikke var helt uventet”.

Om VectorBuilder Inc.

VectorBuilder er en førende international virksomhed inden for teknologi til genindgivelse. VectorBuilder er en troværdig partner for tusindvis af laboratorier og biotekvirksomheder/lægemiddelvirksomheder over hele verden og tilbyder en one-stop shop for design, udvikling og optimering af løsninger til genindgivelse fra grundforskning til kliniske anvendelser. Virksomhedens prisbelønnede Vector Design Studio er en transformerende innovation, der giver forskere mulighed for nemt at designe og bestille tilpassede vektorer online og dermed fjerne det trivielle arbejde med at klone og pakke vektorer i laboratoriet. Virksomheden fremhæver sin store kapacitet til vektorproduktion, store lagre af vektorer og komponenter, one-on-one CRO-løsninger, herunder avanceret ingeniørkapacitet til AAV-capsid samt avancerede GMP-faciliteter. Virksomhedens CGT-produkter har modtaget IND-godkendelser fra kontrolmyndigheder, herunder amerikanske FDA. Med førende F&U og CDMO-produktionskapacitet stræber VectorBuilder efter at levere de mest effektive redskaber og løsninger inden for genindgivelse til forskning i bioteknologi og genetisk medicin.

 

Contact Details

 

VectorBuilder

 

VectorBuilder PR

 

+1 800-517-2189

 

outreach@vectorbuilder.com